Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νέος τεχνικός στον Πήγασο ο Σταμάτης Αναστασιάδης

Published

on

Το ΔΣ του Πήγασου Αγίου Διονυσίου με ανακοίνωση του ενημέρωσε για την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον προπονητή Σταμάτη Αναστασιάδη

Η μεγάλη ΥΠΕΡΒΑΣΗ έγινε!!!  Ένας νέος καταξιωμένος προπονητής αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας στο πάγκο της! Μετά από πάρα πολύ προσπάθεια και συζητήσεις η διοικηση της ομάδας μας έκανε την υπέρβαση και ήρθε σε συμφωνία με έναν νέο καταξιωμένο προπονητή με περγαμινες, φιλοδοξίες και σύγχρονη ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Σταμάτη Αναστασιάδη που αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας μας για την νέα σεζόν! Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας καθώς ο κύριος
Αναστασιάδης είχε πολλές προτάσεις από ανώτερες κατηγορίες, όμως η διοικηση της ομάδας μας μετά από τεράστια προσπάθεια έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε στον πάγκο της και έδειξε τις φιλοδοξίες της, το όραμα της για την ομάδα και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία μαζί του μετά από πολύωρες συζητήσεις!
Ο κ. Σταμάτης Αναστασιάδης είναι 40 ετών, είναι προπονητής κάτοχος UEFA, με πολλές γνώσεις πάνω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, λάτρεις του μοντέρνου ποδοσφαίρου, της πειθαρχειας, της σκληρής ποιοτικής δουλειάς, στο γήπεδο και φυσικά με την νοοτροπία νικητή που τον χαρακτηρίζει. Πριν ακολουθήσει την προπονητική του καριέρα είχε σημαντική πορεία και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό του έδωσε πολλές παραστάσεις και εμπειρία καθώς είχε αγωνιστεί στο επίπεδο έως και SuperLeague1. Αγωνιστικε ως παίκτης σε ΠΑΕ Ιωνικό, ΠΑΕ Αχαρναικο, ΑΠΟ Κερατσίνι στην Γ’Εθνική, ΠΑΕ Ένωση Ερμιονίδας Β’ και Γ’Εθνική και επίσης στο Μοσχάτο με μια εξαιρετική ομάδα όπου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Πειραιά και μετά στην Δ’ Εθνική με σημαντική παρουσία.
Ως προπονητής αν και νέος σε ηλικία έχει πολύ σημαντική παρουσία καθώς ήταν προπονητής αρχικά στην ΑΕ Νεάπολης όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας στην πρώτη χρονιά και την επομένη σεζόν καθιέρωσε την ομάδα στην ανώτερη κατηγορία. Ήρθε η πρόταση της Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. και εκεί έμεινε για 4 χρόνια όπου έκανε σπουδαίο έργο στην Α’ΠΕΙΡΑΙΑ καθώς έδωσε χαρακτήρα στην ομαδα, οργάνωση και έφτιαξε μια ομάδα με την δική του φιλοσοφία, ποδοσφαιρική ταυτότητα και την καθιέρωσε ως μια σταθερή και αξιοσέβαστη ομάδα στη Α’ κατηγόρια. Στην συνέχεια ανέλαβε την ομάδα της ιστορικής ΑΕ Χαραυγης και την περσινή σεζόν ήταν προπονητής στην ανδρική ομαδα του Ικάρου Καλλιθέας καθώς και στην Κ16 του Ικάρου(Αστέρας Τρίπολης). Σίγουρα πρόκειται για έναν προπονητή με σημαντικο έργο που ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας στο τεχνικό και όχι μόνο κομμάτι!!! Κ. Σταμάτη Αναστασιάδη καλώς ήρθατε στην ομαδα μας!!!! Σας ευχόμαστε υγεία πάνω από και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!