Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέο ξεκίνημα ο ΑΟΑΔ

Δηλώσεις του Γουνελά

Published

on

Δήλωση εκ των αρχηγών και φυσικού ηγέτη του ΑΟΑΔ Αριστείδη Γουνελά: “Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας και φίλους της ομάδας μας για το γεγονός ότι μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη από τις δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος.

Ελπίζουμε να δημιουργήσαμε ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα που τους έκανε να αφήσουν πίσω τους για λίγο τα προβλήματα των καιρών και να διασκεδάσουν για κάποιες ώρες! Δεκτές θα ήταν όλες οι επισημάνσεις που θα μας έκαναν καλύτερους την επόμενη φορά, ωστόσο θα θέλαμε πολύ να τους βλέπαμε και στην κερκίδα των επόμενων αγώνων μας για να μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο. Ραντεβού λοιπόν στο επόμενο ματς… Στην συνέχεια θα ήθελα να αναφερθώ στους παίκτες της ομάδας και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την εικόνα που δείξαμε από το εις βάρος μας πέναλτι και μετά.

Ακριβώς έτσι θα πρέπει να αγωνιζόμαστε στο εξής για να καταφέρουμε να νικάμε και εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Και θα αναρωτηθεί σωστά κανείς, καλά αυτόν τον βάρεσε η αλμύρα της θάλασσας στο κεφάλι και απονέμει τα εύσημα μετά από τριάρα;; ΟΧΙ! Αλλά από ένα παιχνίδι που στράβωσε από την αρχή, που φάνηκε από νωρίς ότι δε θα μας αφήσουν να κερδίσουμε, που θα μπορούσε η ομάδα να φύγει με μείον τρεις βαθμούς και με άλλους τόσους παίκτες τιμωρημένους, εμείς φύγαμε πιο δεμένοι, πιο αγαπημένοι, πιο αποφασισμένοι και συνειδητοποιημένοι για τη δύσκολη συνέχεια. Μόνο ενωμένοι, εμείς οι λίγοι που μείναμε, θα ευχαριστηθούμε πάνω απ’ όλα το παιχνίδι. Γι’ αυτό ΟΛΟΙ στις προπονήσεις, για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από την επόμενη Κυριακή! Τέρμα το ξενέρωμα, τ’ άλλοθι και οι δικαιολογίες. Αγωνιστικότητα Ομαδικότητα Αποφασιστικότητα Δύναμη… πάνω από όλους και απ’ όλα…”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply