Connect with us

Uncategorized

Νέο ξεκίνημα ο Εθνικός Πειραιά

Με το δεξί για την αναγέννηση του ιστορικού σωματείου

Published

on

Η νίκη του Εθνικού Πειραιά στη Χίο σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το ιστορικό σωματείο μετά τις περιπέτειες των τελευταίων ετών. Η αναγεννημένη ομάδα του Πειραιά με μέσο όρο κάτω από τα 20 χρόνια ήταν εμφανώς πιεσμένη ψυχολογικά στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα στην Χίο και έψαχνε την ποιότητα της στο γήπεδο. Ανεβάζοντας ρυθμούς δημιούργησε ευκαιρίες μέχρι το 45 με αποκορύφωμα την ανατροπή του Κατσιγιαννη στο 41 μέσα στην περιοχή από τον Γαβανο την οποία ο κατά τα άλλα άψογος διαιτητής Σχιζας, δεν την θεώρησε άξια σημασίας. Η ομαδα του Εθνικού όμως είχε ανεβάσει στροφές και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με το ξεκίνημα μπροστά στο σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κορνερ στο 58λεπτο του Σαμλιδη με κεφαλια του Σαλιμπασα προηγήθηκε, και στο 62 λεπτο με άπιαστο σουτ του Κατσιγιαννη σφράγισε την νίκη στο Δημοτικό Στάδιο της Χίου. Η ομάδα των Πειραιωτών οφείλει να ευχαριστησει την Μικρασιατικη Χιου για την εξαίρετη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει.

Μικρασιατικη Χιου.Παλαιολογος,Κυδωνης,Παρασχος,Κουτελακης Φαν. ,Γαβανος, Σφηκας,(46 Αναστασιου) ,Κεπουτο,(70 Μοσχουρης),Φαφαλιος,(65 Κουτελακης Φρα.),Χανδρας, Μουλακης, Μηναδακης.

Εθνικος Πειραια.Μειμαρογλου,Ρουσσος,Ντουνης(76 Καμπουρης, Σαμλιδης, Τσιουμας, Κασσιαρας, Σαλιμπασα, Ρουστας, Κυριακακης ,Σεμερτζιδης(63 Σαμιωτης), Κατσιγιαννης(68 Μπιτσας).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply