Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκησε απουσίες και Αιολικό…

Published

on

Ο ΑΟ Λουτράκι καθώς οι νεοφώτιστοι με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο (2-1) απομάκρυναν τους νησιώτες έξι βαθμούς από την κορυφή! Παρότι ο ΑΟ Λουτράκι είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να αποδείξει ότι αποτελεί ένα καλοδουλεμένο σύνολο το οποίο δικαίως βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία του 3ου ομίλου.

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό ματς με τον Αιολικό, παρότι οι νησιώτες ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Νίκου Μεσολόγγη παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αρκετά προβλήματα και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρους του κατάσταση και εν τέλει να πάρει τη νίκη με 2-1 κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Οι κυανόλευκοι, από την πλευρά τους, έμειναν πίσω όσον αφορά την υπόθεση άνοδο αφού πλέον βλέπουν τον Παναργειακό και τον Πανελευσινιακό να έχουν αποκτήσει διαφορά έξι βαθμών. Πάντως, οι νησιώτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία ιδιαίτερα για τη φάση με την οποία ισοφάρισε το Λουτράκι, θεωρώντας ότι ο σκόρερ Παπαναστασίου βρήκε τη μπάλα με το χέρι.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση ακολούθησε πεντάλεπτη διακοπή, αφού οι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν καρφωμένοι πάνω στο διαιτητή. Γκολ: 78′ Παπαναστασίου με κεφαλιά, 87′ πέν. Σιώκος (το κέρδισε ο Δημάκης από τον Γόμο) – 31′ πέν. Μανουσάκης (το κέρδισε ο Μιχαλάκης)

Διαιτητές: Διώτης, Αντωνόπουλος-Κακατσίδης (Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλλιακμάνης, Νώτης, Παπαναστασίου, Σπέτσι, Σουσούνης, Τσώκος, Παπουτσής, Δημάκης (92′ Ντερτιλής), Χατζηστάμου (67′ Μαυρέλης), Σιώκος, Ζερβός (94′ Σπανίδης)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Γόμος, Καλαμιώτης (74′ Σπανός), Λίμα (82′ Μαγγανάς), Μπακάλης, Σαμπάνης, Παπαζούδης, Γαλάς, Μίχος, Ζαγοριανός, Μιχαλάκης (65′ Πασαλίδης), Μανουσάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply