Connect with us

Uncategorized

Νίκησε και ελπίζει ο ΑΟ Κύμης

Published

on

”Ζωντανός” στην… μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού παρέμεινε ο ΑΟ Κύμης που επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του ΑΟ Λουκισίων. Από εκεί και πέρα το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντόβολη την επόμενη αγωνιστική θα κατακτήσει ένα ”ανίδρωτο τρίποντο”, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Θήβα που έχει αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό από το πρωτάθλημα. Παράλληλα θα πρέπει η Ένωση Ερμιονίδας να μην κερδίσει στο Ναύπλιο, ώστε οι Ευβοιώτες να παραμείνουν στην κατηγορία. Στο 34′ ο Γεωργουδάκης ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Μπάλα στο 53′ να φέρνει το ματς στα ίσια μετά από ατομική προσπάθεια. Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 72′ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για τους ”κυανόλευκους” Γεωργουδάκης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντάκης (Αχαϊας)

 

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Σουτζόγλου, Μιμιγιάννης (65′ Ανέσατης), Τσατσαρώνης, Καραμπάς (50 Ζαχαριάς), Μπαρκόσης, Ευσταθίου Ν., Κουτρούμπας, Δέδες, Πάλλας, Τσοπάνης, Ευσταθίου Α.

 

ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β. (78′ Κόκκος), Γεραντώνης (73 Μπλατσιώτης), Κύρου, Καλογερόπουλος, Αναστασίου Ι., Φωτιάς, Σαββίδης (74′ Μάλλιος), Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Υτσάκος

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply