Connect with us

Uncategorized

Νίκησε και πλησίασε ο Απόλλωνας..

Επικράτησε 2-0 του Ηλυσιακού..

Published

on

Σε μά πολύ σημαντική νίκη προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς επικράτησε με 2-0 του Ηλυσιακού, εκμεταλευόμενος παράλληλα και την βαθμολογική απώλεια του Πανηλειακού στο Ελληνικό.

 

Έτσι, με αυτό το “τρίποντο” οι “κυανόλευκοι” την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία να εκμεταλευτούν το ρεπό των “ερυθρόλευκων” και να τους πιάσουν, σε περίπτωση νίκης, στην πρώτη θέση.

 

Στα του σημερινού παιχνιδιού, η ομάδα της Ριζούπολης προσπάθησε πολύ για να βρεί δίχτυα, καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κώστας Δράμπαλης, το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρι έκανε ότι περνούσε από το… χέρι του για να αποσοβήσει τον κίνδυνο παραβίασης της εστίας του.

 

Τελικά, οι ποδοσφαιριστές του Σταθόπουλου κατάφεραν να μπουν μπροστά στο με τον Διαμάντη και στην επανάληψη με τον Καραδέμητρο διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τον Ηλυσιακό ο Φωστέρης.

 

 

Aπόλλων Σμύρνης (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Τσουκαλάς (84′ λ.τρ. Μαρίνου), Κοροβέσης, Κύργιας, Γρομητσάρης, Κωνσταντίνου, Διαμάντης, Τσιλιγκίρης (74′ Λαζανάς), Σεμερτζίδης (58′ Αντωνόπουλος), Καραδέμητρος, Χανιώτης.

 

Ηλυσιακός (Σάκης Δέδες): Δράμπαλης, Ψαρρής, Γιουβανέλης, Τσατσαρής, Ξένος, Βατίστας, Ρομπέρτ (83′ Τσέπε), Φωστέρης, Καϊμακαμούδης, Φώσκολος (66′ Αμανατίδης), Παππάς (68′ Λιοσάτος).

 

 

Συντάκτης: Aγγελική Κουρεμένου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply