Connect with us

stoplekto

Νίκησε 3-2 αλλά υποβιβάστηκε η ΑΕ Νεάπολη

Published

on

Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε η ΑΕ Νεάπολη . Κατέβαλε με 3-2 την Αναγέννηση Μοσχάτου, αλλά δεν αρκούσε αυτό για την παραμονή της . Ισοβάθμισε με τον Παντζιτζιφιακό , αλλά η ήττα στο μεταξύ τους αγώνα στα πλέι άουτ , της στοίχισε μια κατηγορία.

Μετά από ένα άγονο α’ μέρος όπου η μοναδική ουσιαστική φάση ήταν το δοκάρι του Πνευματικού Ρ. στο 42’, οι Νεαπολίτες μπήκαν αποφασιστικά στην επανάληψη. Και ενώ το σουτ του Μάνγκο στο 57’ πέρασε μόλις άουτ , ο ίδιος παίκτης στο 58’ άνοιξε το σκορ. Άμεση ήταν η απάντηση της Αναγέννησης που αμέσως μετά( 59’) ισοφάρισε με τον Χαψή, για να πάρει το προβάδισμα στο 76΄με τον Χύσα . Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Νεάπολη γύρισε το παιχνίδι . Ισοφάρισε στο 80’ πάλι ο Μάνγκο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για να γίνει το τελικό 3-2 από τον Δημητρακάκη Γ. στο 86’.

Άψογος ο διαιτητής Τσαμούρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : Λαγός, Χαψής, Λάμπρου( 60’ Γκέσουρας) , Σπυρόπουλος( 74’ Κατσίβας) , Καπούλας, Τόττης, Φραγκούδης Βασιλειάδης, Χύσα, Ζαφειρόπουλος( 51’ Νικολάου) , Σφακιανάκης.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Μαυράκης, Τοκατλιάν,Πνευματικός Ι., Παπαναστασίου, Χαλβατζάρας( 51’ Πετράκης) , Αναστασιάδης, Πνευματικός Ρ., Χαρτοματζίδης, Χατζηγρηγορίου( 65’ Δημητρακάκης Γ.) , Μάνκο, Μιχαλάς( 71’ Μερακλής)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply