Connect with us

5ος Όμιλος

Νίκη αλλά και θλίψη στην Ελευσίνα

Published

on

Ο Πανελευσινιακός έκανε το χρέος του και επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Πειραιά στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης αλλά δεν πήρε το «δώρο» από τον Ατσαλένιο ,που ηττήθηκε στο 98’! με 3-2 από τον ΑΟΤ Αλίμου, μένοντας δεύτερος στην βαθμολογία και χάνοντας το τραίνο για την football league. Οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Ψυμουλάκη με το άκουσμα της ήττας της κρητικής ομάδας στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων έπεσαν στο χορτάρι… μη θέλοντας να πιστέψουν το γεγονός.

Στον αγωνιστικό τομέα το πρώτο μέρος κύλισε με τους «σταχυοφόρους» να έχουν τον πάνω χέρι στο ματς αλλά να είναι άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μισό και στο 51’ ο Κουσκουνάς νίκησε τον Παππά και άνοιξε το σκορ (1-0) . Το τελικό 2-0 σημείωσε ο Κωνσταντινίδης στο 67’.

ΔΙΑΤΗΤΕΣ: Μπλάνας, Λάμιας,. Σερεμέτης (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Τσαλκιτζίδης, Ριζογιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Κολοβός, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Μιχελής (52 Κωνσταντινίδης), Μακρίδης (82′ Ρούσεφ), Κουσκουνάς, Δουκάκης (78′ Κοκκίνης) , Σουλελές

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ανδρέας Μαντζούνης): Παππάς, Μπέλιας, Κεσανίδης, Μηλιώνης, Κρητικός, Στρατής, Κακαβάς, Γεωργιάδης, Ράπτης (52′ Μπαλτσάκης), Παντελίδης (73 Ορφανός), Πιστόλης (46′ Παπαδόπουλος Δ.)

elefsina2

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply