Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη ανάσα για τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Μετά από μια αγωνιστική, η Διάνα Ηλιούπολης επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με 3-1 του Άρη Πετρούπολης και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 14 βαθμούς και την 14η θέση. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του τρίποντου, με τον Αρη να βρίσκεται στην 6η θέση με 22 πόντους.

Στο 15΄ σουτ του Καλέργη απόκρουσε δύσκολα ο Αποστόλου, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-0 στο 16′ με τον Αναστασίου. Στο 29′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Κυριαζή, με τον Καλλέργη στο 44′ να κάνει το 2-1, και να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη του συμμετοχή.

Στο 50′ ο Κόρρας έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Κυριαζή, με τον Γιαννακοπουλο στο 53′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1. Στο 69′ ο Ζούκας είχε δοκάρι.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. : Κόρρας, Βιρωράτος ( 46΄ Μπαλαφούτης Χ ), Λουτσάι, Γιαννακόπουλος, Τζιβελέκης, Σούλας, Παριανός (90΄ Μπαλαφούτης Α ), Αναστασίου, Σταθακόπουλος ( 46΄ Φαρμάκης ) , Παπαδημητρίου, Καλέργης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ : Αποστόλου , Λάπας, Μπουφίδης ,Βασιλάκος , Νίκολι ( 83΄Τσαγκάρης ) , Λάλα, Παούρης , Ζούκας , Κυριαζής , Ντούλας ( 46΄ Παναγιωτίδης ) , Τσάτσα

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply