Connect with us

Uncategorized

Νίκη ανάσα ο Βύζας 1-0 με Φωκικό

Published

on

Σωτήρια νίκη που του επιτρέπει να ελπίζει για τα καλά σε παραμονή, σημείωσε ο Βύζας Μεγάρων, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Φωκικό και πλησίασε στον πόντο τον Θρασύβουλο, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο πορτιέρο Πουρής με πέναλτι στο 80’, το οποίο κέρδισε ο Αρναρέλης. Οι Μεγαρείς, οι οποίοι φωνάζουν για πέναλτι στο 15’, όταν ο Μαρτίνος φέρεται να έκανε χέρι πάνω στη γραμμή, ήταν καλύτεροι, είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Πούρνο στο 43’ και ευκαιρίες με τον Γκεμίση στο 52’ και στο 58’. Ο Φωκικός δεν ήταν καλός και απείλησε με τον Γουόρντεν στο 75’. Ο Βύζας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπιτσάκου στο 94’.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Γκεμίσης, Λιόλιος, Πούρνος (51’ Κρολ), Γρομητσάρης, Νικολόπουλος, Βλάχος Π., Βλάχος Θ., Γκεμίσης, Μπιτσάκος, Σπαγής (76’ Δημητρίου).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Παπαζούδης, Νάστος, Μαρτίνος, Σκαρίμπας, Σουλελές (90’ Σορώκος), Θέος (65’ Ευσταθίου), Γουόρντεν, Λίτσος, Μπουλούλης (83’ Γεωργουσόπουλος).

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply