Connect with us

stoplekto

Νίκη για Αιγάλεω με Νέα Ιωνία

1-0 το ματς

Published

on

Με τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο να χρίζεται σκόρερ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι , το Αιγάλεω κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νέας Ιωνίας και να πάρει τη νίκη με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Κριστόφ Βαζέχα με αυτό το… τρίποντο θα παραταχθούν με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην αναμέτρηση της Κυριακής με το Φωστήρα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο μόλις στο 14′ να γράφει με κεφαλιά το 1-0. Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε με τους παίκτες του ”σίτι” να αναλώνονται σε κατοχή μπάλας προειμένου να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ”μπλε” ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Στριμμένου στο 70′ με δεύτερη κίτρινή.

Διαιτητής ήταν ο Σταθόπουλος (Δυττικής Αττικής).

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Ζαφειράτος, Ταμπάκης, Τεγούσης Θ., Στριμμένος, Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης (75′ Τεγούσης Κ.), Βασιλικής (70′ Κωνσταντόπουλος Κ.), Μαστραντώνης, Δουκάκης, Μπαλάσκας (58′ Τζανετάκος).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Παυλίδης, Χρόνης, Ρωμαϊδης, Νταϊφώτης, Γεωργόπουλος (80′ Ελμαλόγλου), Πετούσης (75′ Μπιζάς), Χαλιμούρδας, Καφές, Ογκμποε, Αχμέτ (30′ Βάσος).

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply