Connect with us

Uncategorized

Νίκη για τη Ρόδο με Περιστέρι

3-1 οι Ροδίτες

Published

on

Μετά από τρία άτυχα αποτελέσματα η ομάδα της Ρόδου επέστρεψε στις νίκες, καθώς στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής επικράτησε του ΑΟ Περιστερίου με 3-1. Το α’ ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τα Ελάφια, αφού με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Γκίνης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους φτάνοντας και σε δεύτερο τέρμα στο 26′ με το Φράγκο. Στο β’ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τάπρατζη ισορόπισαν το παιχνίδι και κατάφεραν να πετύχουν τέρμα στο 59′ με τον Ελευθεριάδη, όμως ο διαιτητής Σταθόπουλος (ΣΔ Δυτικής Αττικής) ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιτ. Έτσι οχτώ λεπτά αργότερα οι Ροδίτες πέτυχαν και τρίτο τέρμα, όταν ο Καντιμοίρης από το σημείο του πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 77′ ο Μπέλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Αρχοντάκης, Πατούχος, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος (70′ Καρπαθάκης), Πελέκης, Θαμνόπουλος, Σότας (46′ Ορφανίδης), Γκινής, Σκαρλάτος (84′ Κιλασίν), Φράγκος, Καταπόδης

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάπρατζης): Ψύχος, Πλέστης (46′ Παπαδόπουλος), Βασίλογλου, Θανόπουλος, Βαγγέλης, Μπονιάκος, Αθανασίου, Μπόσιος, Νησαριώτης (80′ Λεβέντης), Μπέλης, Ελευθεριάδης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply