Connect with us

stoplekto

Νίκη Δροσιάς – Παμπαιανικός 1-1

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις Νίκη Δροσιάς και Παμπαιανικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Το 1ο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και παιχνίδι κέντρου, όπου οι παίκτες του Παμπαιανικού είχαν κλείσει καλά τους χώρους της ομάδας τους και δεν άφηναν τον Ζερμπίνη να κάνει το παιχνίδι της Δροσιάς. Στην επανάληψη ο Παμπαιανικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κάνοντας περισσότερες επιθέσεις κατάφερε να προηγηθεί 0-1 στο 60΄, όταν ο Κατσαρός από πλάγια πέρασε τρεις αμυντικούς της Δροσιάς πάσαρε στον επερχόμενο Κρητικό, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κατσέρη. Στο 75΄η Δροσιά ισοφάρισε, όταν σε κόρνερ του Ζερμπίνη ο Ποροτσίδης με κεφαλιά νίκησε τον Κασελούρη και έγραψε το 1-1. Στο 89΄ ο Κατσέρης γλύτωσε τη Δροσιά από την ήττα όταν απέκρουσε το σουτ του αμαρκάριστου Μυρτάϊ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Μανιώτη Δ., Δουλγεράκη Ε., Γκούβα Χ.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ν.): Κατσέρης, Χαμζάϊ, Παναγιωτίδης(72΄Χ. Μπέτσης), Κ. Μπέτσης, Πλατσιώτας, Μπιτάκος, Λιβαθηνός(63΄Τσίγκος), Ιωαννίδης(55΄Ποροτσίδης), Πιπέρας, Μηλιώτης, Ζερμπίνης.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός, Αλ. Λαλαούνης, Παπασωτηρίου, Χατζής, Γκόμπλιας, Ντούλας(83΄Κονδύλης), Ιασ. Λαλαούνης(78΄Ζάχαρης), Κατσικώστας(78΄ Μυρτάϊ), Στασινούλιας, Κατσαρός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply