Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη η Πεύκη κόντρα στο Χαϊδάρι-Δέχτηκε πέτρα ο β’ βοηθός στο κεφάλι!

Published

on

Μετα από μια αγωνιστική η Πεύκη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Χαϊδαρίου φτάνοντας τις δυο νίκες στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου. Το συγκρότημα του Γιώργου Κοϊντόση… ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα με γκολ του Γκουντούνα στο 55′, με τους φιλοξενούμενους να παλεύουν στη συνέχεια για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν.

Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη ημέρα αφού στο τέλος του αγώνα, ο β’ βοηθός κ. Λιαμπότης όπως αναφέρει το φύλλο αγώνας δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά από φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής μετά το τέλος του αγώνα: Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα φίλαθλοι της ομάδας Χαϊδαρίου πέταξαν μια πέτρα στο β’ βοηθό, κ. Λιαμπότη η οποία τον βρήκε στο πρόσωπο προκαλώντας του εκδορές και αιμάτωμα. Ο γιατρός του αγώνα του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και μετά μπήκε στα αποδυτήρια.

Να σημειωθεί ότι στο 60′ ο Σακελλαρίου είχε δοκάρι για το Χαϊδάρι.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Σαϊτης, Γκουντούνας, Κουτσιαύτης, Ανδρέου, Τσάκος, Κοκαβέσης, Γκατζιώρας, Πετράκης, Ζαφειράκης (90′ Μεντής), Κουτούζης (58′ Γιακουμής), Κότσια (79′ Καρανίκας).

ΧΑΪΔΑΡΙ (Άγγελος Πυρένης) Μίχος, Αλεβίζος, Πέτρο (64′ Γιαννουλάκης), Μπούσκος (70′ Χριστούλης), Πανταζόπουλος, Φουκαράς, Καλαμπαλίκης, Κοτσολάκος, Σαλαπάτας, Μουρεζίνης, Τουλούπης (58′ Σακελλαρίου).