Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη και… τέλειωσε!

Published

on

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα του χαρίσουν και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται αύριο στις 12 το μεσημέρι τον αδιάφορο Αιολικό.

 

Οι «πράσινοι», που κρατούν την τύχη στα χέρια τους, θέλουν να ξεμπερδεύουν και γι’ αυτό το «τρίποντο» αποτελεί μονόδρομο.

Η ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο της «Μπάρτσα» είναι στα ύψη και ο Ηλίας Φωτόπουλος με τους παίκτες του είναι πανέτοιμοι για την επίτευξη του στόχου.

Στην προσπάθειά τους αυτή αναμένεται μάλιστα να έχουν και την ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου τους, ο οποίος θα αποτελέσει και πάλι τον δωδέκατο παίκτη της Βάρδας. Το ευχάριστο δε για τον προπονητή του συλλόγου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με κάρτες η τραυματισμούς.

Ανδριέλος: «Θα υπερβάλλουμε εαυτόν…»

Από την πλευρά του ο παίκτης των «πρασίνων», Νίκος Ανδριέλος, με δηλώσεις του χαρακτηρίζει τον αγώνα ως τελικό: «Το αυριανό παιχνίδι είναι ένας μεγάλος τελικός για εμάς, καθώς με νίκη εξασφαλίζουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην Γ’ Εθνική. Όλοι οι παίκτες είμαστε αποφασισμένοι να υπερβάλλουμε εαυτόν και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Για το λόγο αυτό και θέλουμε σ’ ένα ακόμα εντός έδρας ματς τη στήριξη του κόσμου της Βάρδας κι όχι μόνο, γι’ αυτόν το σημαντικό αγώνα, που διακυβεύονται οι κόποι μιας χρονιάς».

Πηγή: Olympiasports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply