Connect with us

Γ Εθνική

Νίκη Καλλιθέας με Θρασύβουλο (φώτο)

Φωνάζουν οι πράσινοι για ακυρωθέν τέρμα

Published

on

Καλύτερη η Καλλιθέα επικράτησε του Θρασύβουλου με 1-0 πετυχαίνοντας το 3Χ3. Οι πράσινοι φωνάζουν για την διαιτησία του Αγγελάκη για ένα γκόλ που δεν μέτρησε και ακυρώθηκε σαν οφσάιντ ύστερα απο υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Συνιοράκη.

Οι παίκτες του Λύσανδρου Γεωργαμλή κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια κατέκτησαν τους τρείς βαθμούς.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 11′ δυνατό σούτ του Βιγιαρέχο έφυγε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταυριανού. Τρία λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Ατματζίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Σταυριανός. Ενα λεπτό αργότερα ο Αρβανίτης έπιασε το δυνατό σούτ απο πλάγια που έφυγε άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 26′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Ντακόλ με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σταυριανού 1-0.

Στο 37′ ο Καλαμιώτης σούταρε η μπάλα καρφώθηκε στα δίκτυα αλλά προηγουμένως παρενέβει ο Κακλαμάνος όμως ο επόπτης Συνιοράκης είχε σηκώσει το σημαιάκι του καταλογίζοντας τον παίκτη του Θρασύβουλου σε θέση οφσάιντ. Υπήρξαν διαμαρτυρίες απο τους παίκτες του Θρασύβουλου προς τον επόπτη και τον δεύτερο βοηθό. Τρία λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Βιγιαρέχο απέκρουσε ο Σταυριανός. Στην εκπνοή του αγώνα δυνατό σούτ του Ντακόλ κτύπησε στην ρίζα της κάθετου δοκού του Σταυριανού. Στο 63′ μακρινό σούτ του Σύρρου πάνω απο τα δοκάρια του Μιχελή. Στην συνέχεια στο 77′ φάουλ του Ντακόλ πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό δοκάρι. Στην εκπνοή δυνατόν σούτ του Φουτσίνι πάνω απο τα δοκάρια.

 

Απόντες από την ομάδα της φυλής

ήταν ο τιμωρημένος Προβατίδης, και οι τραυματίες Αρκουμάνης, Αγκόλι, Σκαμαντζούρας, καθώς και οι Σούφλας, Καλογρίδης.

Διαιτητής Αγγελάκης(Μακεδονίας)Βοηθοί: Σγάντζος-Συνιοράκης(Πειραιά).Κίτρινες: Κακαλμάνος 23′ Σύρρος 25′ Ρουσάκης 36′ Χατζόπουλος 60′ Τζιωρτζόπουλος 76′

Αποβολές: Σύρρος 90′(δεύτερη κίτρινη).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(προπονητής Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Ρουσάκης(68’Σταύρου), Μαρουκάκης(60’Κατσικογιάννης), Αρβανίτης, Ατματζίδης(82’Φουτσίνι), Μουσταφίδης, Φερέιρα, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(προπονητής Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Βασιλείου, Τζιωρτζόπουλος, Σύρρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος, Βλασόπουλος, Πλαβούκος,(46’Σερέπας), Πάνος, Κακλαμάνος(65’Κακλαμάνος), Καλαμιώτης(69’Παπανίκος).

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply