Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκη με Ατρόμητο Χιλιομοδίου για το Κερατσίνι

Published

on

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα των φιλικών για την ομάδα μας η οποία επικράτησε του Ατρομήτου Χιλιομοδίου με 4-3.

Ο κος  Αρναούτης χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες σε μια αναμέτρηση που δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας υπό την έννοια ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από νωρίς .

Ωστόσο, όσο πέρναγε η ώρα  το αρχικά κακό ξεκίνημα έφερε ισορροπία και το Κερατσίνι άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο.Κάπως έτσι ήρθε η μείωση του σκορ πριν το ημίχρονο με ωραία συνεργασία και σέντρα από τα αριστερά με το Νεαρχάκο να σκοράρει το πρώτο γκολ της σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε η ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πιτσιρίκου για να έρθει η απάντηση από τον Ατρόμητο για το 3-2.

Τελικά  το Κερατσίνι κατάφερε να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ ύστερα από πολύ ωραίες συνεργασίες,πρώτα με τον Σπυρόπουλο και εν συνεχεία με τον Κουβέλη που έγραψαν την ιστορία του αγώνα.

ΑΠΟ Κερατσίνι: Αγγελόπουλος-Νεαρχάκος-Τσαμης-Αγγελακης-Παπουτσογλου Π .-Μαθιουλάκης–Σαουλιάς-Ξυλαρδιστός-Κετικογλου-Λούβης-Μπουρντένης

Β μέρος:Ασημέλης-Βαττης–Μιλτιαδου-Σφυρογιαννάκης–Τσελιγκου-Γρηγοριάδης-,-Πιτσιρικος-Παπουτσογλου Β.Σπυροπουλος-Κουβέλης-Λατσκας