Connect with us

Uncategorized

Νίκη με παρατράγουδα για Ιωνικό!

Published

on

Τα εύκολα. δύσκολα έκανε ο Ιωνικός στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου ωστόσο τελικά πήρε τη νίκη με 1-0. Με αυτό το… τρίποντο οι Νικαιώτες βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας για συγκάτοικο τον Αστέρα Βάρης. Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα που θα τους απέβαλε το άγχος, ωστόσο οι νησιώτες είχαν στηθεί εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και στο 33′ η αποβολή του Ανδρεαδάκη με απευθείας κόκκινη, καθώς χτύπησε αντίπαλο, για να κάνει το έργο των «μπλε» ακόμη πιο δύσκολο. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα, με τον διαιτητή να κάνει λόγο στο φύλλο αγώνος για ”είσοδο οπαδών του Ιωνικού στον αγωνιστικό χώρο”. Παρ’ όλα αυτά η κατάσταση εξομαλύνθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Το συγκρότημα του Κώστα Παρθενίου κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 47′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Μαντούβαλος το οποίο μάλιστα έκρινε και το παιχνίδι. Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης. (Ρεθύμνου)

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Τζιώτης, Τσακίρης, Μαντούβαλος, Πολίτης (82′ Σταμπούλογλου), Μαριόλης, Γεωργίου, Σεβάι (55′ Παπαδάκος), Αχλαδιώτης (67′ Τσιπλάκης) , Ανδρεαδάκης, Λαμπρινάτος

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακούμαρος, Πατούχος, Κανενούνης, Κετσές, Κιόσκου, Καραγεωργίου (89′ Ζούνης), Επιφάνης, Φλεβάρης, Ιμεραλιλάι, Διακάκης (61′ Μαριετάκης), Μπαούρης (36′ Μπαρδής)

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply