Connect with us

Uncategorized

Νίκη παραμονής για Ρουφ..

Νίκησε 2-0 την Καλαμάτα

Published

on

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε σήμερα ο ΠΑΟ Ρουφ που επικράτησε της Καλαμάτα με σκορ 2-0 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας στους 19 βαθμούς. Η συνάντηση στιγματίστηκε από την επίθεση οπαδών του ΠΑΟ Ρουφ στον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Ράλλη, εκεί παρενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ και τα πνεύματα ηρέμησαν. Ωστόσο, όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για πέντε λεπτά. Στα αγωνιστικά, οι παίκτες των γηπεδούχων επικράτησαν στο χώρο του κέντρου και στο πρώτο μέρος απείλησαν δυο φορές τα καρέ της “Μαύρης Θύελλας”, με τον πορτιέρο Κοψαχείλη να λέει “όχι”. Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Μίλτου Γκόφα, εξαργύρωσαν την υπεροχή τους, όταν ο Σκόνδρας βρέθηκε απέναντι στον Σταθόπουλο, πλασάροντας εύστοχα για το 1-0. Μετά το γκολ των παικτών του ΠΑΟ Ρουφ, ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν με δυνατό σουτ του Μανιά στο 71′ να διπλασιάσουν τα τερματά τους και να φτάσουν στην μεγάλη νίκη. Τέλος, ο ρέφερι της συνάντησης Ζαχαριουδάκης του συνδέσμου διαιτητών Ηρακλείου άφησε την Καλαμάτα με 10 παίκτες, καθώς απέβαλλε στο 89′ τον Τσιμικλή.

 

ΠΑΟ Ρουφ (Μίλτος Γκόφας): Βουτσινάς, Σκόνδρας (75′ Παπαναστασίου), Κουμπούλης (91′ Διαμαντόπουλος), Κοκολάκης, Πενταυμβράκης, Τύρπος, Ζαχαράτος, Μαρτίνος, Μανιάς, Λημνιός, Ζουλιέν (75′ Λιόλιος).

 

Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Κοψαχείλης (45′ λ.τρ. Σταθόπουλος), Ρουμπουλάκος, Τριανταφυλλάκης, Κωνσταντόπουλος, Τσόπελας (57′ Αθανασόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής, Τσακγαράκης, Ψυχογιόπουλος, Μπεγέτης (72′ Πετρουζέλης), Κρητικός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply