Connect with us

stoplekto

Νίκη Ρέντη – Αστέρας Νίκαιας 4-5 (φωτο)

Published

on

Σε ένα παιχνίδι χορταστικό σε γκολ και θέαμα , η Νίκη Ρέντη γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Αστέρα Νίκαιας με 4-5 και « γκρεμίστηκε» ανώμαλα από την κορυφή .

Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή Φουρναράκη που τους άφησε με εννέα παίκτες . Στο 36’ αποβλήθηκε ο Νεοφώτιστος, και στο 65’ ο Φράγκος . Και οι δυο για εξύβριση.

Για τους Νικαιώτες που ήταν πάντα μπροστά στο σκορ τα τέρματα σημείωσαν οι Λάλος 3’, Νατσκιτασβίλη 22’ , Πετράκης Μαρ., 34’, Δερβένης 49’, Πετράκης Μανθ. 84’.

Δυο γκολ για την ομάδα του Ρέντη πέτυχε ο Μακρής( 15’,28’) και από ένα οι Δασκαλάκης με πέναλτι στο 73’( καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού ,μετά από υπόδειξη του βοηθού Σταμάτη ) και Τσιρογιάννης Α.91’.

Στο 90’ αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο για έντονη διαμαρτυρία , ο παράγοντας της Νίκης Ρέντη Απόστολος Τσιρογιάννης ο οποίος , έξαλλος από τη διαιτησία του Φουρναράκη έλεγε ότι θα ζητήσει την εξαίρεση του από τους αγώνες της ομάδας του.

ΝΙΚΗ: Καπίρης, Σισμανίδης, Χατζηγεωργίου Τσιρογιάννης Β., Φράγκος, Μακρής, Τσελίκας , Τσιρογιάννης Α., Νεοφώτιστος, Δασκαλάκης, Ζούβελος( 51΄Δημητρόπουλος)

AΣΤΕΡΑΣ: Μιχαήλος, Νατσκιτασβίλη( 51’ Αθανασιάδης) Γαβαλάς( 82’ Μαυρουδής) Ψυχίδης, Υφαντίδης, Δεσύλλας, Πετράκης Μαρ., Τζομπανάκης, ( 55’ Μαρινάκης) Πετράκης Μανθ., Λάλος, Δερβένης.

foto: http: www.asterasnikaias.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply