Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη στα Μέγαρα για τον Ζακυνθιακό

Published

on

Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα κατάφερε να σκαρφαλώσει ο Ζακυνθιακός που επικράτησε με 2-1 στα Μέγαρα του τοπικού Βύζαντα, σε ένα θεωρητικά  αδιάφορο  βαθμολογικά παιχνίδι στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο των γηπεδούχων κάθισε ο βοηθός του κ.Στασινόπουλου  Δημήτρης Μανταλόβας καθώς ο έμπειρος τεχνικός έχασε ως γνωστόν την σύζυγο του και ήταν αδύνατον  να κοουτσάρει την ομάδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τον παραπάνω λόγο.

Οι Μεγαρείς μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 3’ ο Δημακάκος σούταρε δυνατά με την μπάλα να βρήσκει στα σώματα και να φεύγει κόρνερ . Τρία λεπτά αργότερα ο Κολιόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Αλεβίζος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ

Στο 21’ κόντρα στην ροή του αγώνα ο Καλογέρης με το κεφάλι πάσαρε στον Καραμαλίκη με τον τελευταίο να πιάνει φοβερό σουτ στο παραθυράκι του Διαμάντη και να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 38’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά πραγματοποιώντας το 0-2..

Οι ‘κιτρινόμαυροι» πίεσαν στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να μειώσουν στο 50’ με  υπέροχο σουτ του Στρατάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής (1-2).

Στο 85’ τετ -α-τετ του Ανδριανόπουλου με τον τερματοφύλακα Διαμαντή ο τελευταίος κατάφερε να αποκρούσει  και να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

 

Διαιτητές: Αγγελάκος, Γκριτζέπης-Κύριος (ΣΔ Αρκαδίας)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Μανταλόβας): Διαμάντης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Διαμαντόπουλος, Κορομηλάς, Αλεβίζος (55′ Ανδριανόπουλος), Μητρόπουλος, Κολιόπουλος, Παπαδόπουλος (70′ Βαρελάς), Στρατάκης, Σελμανάι (78′ Χαμπιλάι)

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Τσαλέκου (90′ Κάρδαρης), Κολοβάκης, Λιβέρης, Νίκου, Παυλίδης, Πέττας (40′ λ. τρ. Σκοζάι), Κωστάκης, Καραμαλίκης, Μπαρμπαρούσης, Καλογέρης (68′ Τζιαφέρης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply