Connect with us

Uncategorized

Νίκη στο ντέρμπι με Αχαρναϊκό ο Αιολικός

Νίκη με 2-1 για τους Μυτιληνιούς

Published

on

Σπουδαία νίκη πήρε ο Αιολικός στο ντέρμπι της αγωνιστικής, καταφέρνοντας με μεγάλη δυσκολία να ξεπεράσει το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Αχαρναϊκού. Οι νησιώτες κυριάρχησαν στο α’ ημίχρονο και, μάλιστα, είχαν δοκάρι στο 38′ σε προσπάθεια του Χατζηκυριάκου. Ωστόσο, ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν το φινάλε του 45λεπτου, χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη. Με την έναρξη της επανάληψης ο Μίχος σκόραρε και έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της Μυτιλήνης. Στη συνέχεια οι Μενιδιάτες ανέβασαν την απόδοσή τους και μείωσαν στο σκορ με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ του Νταβαρίνου στο 69′. Οι φιλοξενούμενοι ενέτειναν την πίεσή τους και λίγο έλειψε να φτάσουν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Παπαδάκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση αμαρκάριστος. Διαιτητής ήταν ο Γαβρίλης (ΣΔ Αθηνών).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καλαϊτζίδης, Αγιακάτσικας, Βούρος, Καπταγιάννης, Αποστολίδης, Χατζηκυριάκος (93′ Ντζιμάνης), Μίχος, Διονυσάτος, Τσουλάκος (84′ Δελόλμας), Κάρδαρης, Μιχαλάκης (90′ Μουτζούρης)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Μάναλης (65′ Καλαμιώτης), Νταβαρίνος, Μαγγίνας, Μωυσιαδης, Αθανασόπουλος (78′ Καλέρης), Κοκόλης, Δημάκης, Παπαδάκης, Χριστόπουλος, Λαναράς (65′ Μάναλης)

Πηγή: sportlesvos.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply