stoplekto
Νίκη στο φινάλε για τη Νέα Πέραμο 2-1 τον ΑΟ Μίμας Μικρασιατική
Σε ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος και δυνατές μονομαχίες, η Νέα Πέραμος πήρε σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1 απέναντι στον μαχητικό ΑΟ Μίμα Μικρασιατική, στο πλαίσιο της αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19’, όταν ο Ζουμπλιός εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Η Μίμα αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και στο 63’ ισοφάρισε με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κυριαλάνη, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Η λύτρωση για τη Νέα Πέραμο ήρθε στο 90’, όταν ο Τοπτίδης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στο συγκρότημα του Κώστα Πατσιονίδη.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Ζουμπλιό, ο οποίος, όπως υποστηρίζουν, τραυματίστηκε σοβαρά στη μύτη. Ο διαιτητής Χρέλιας άφησε τη φάση να συνεχιστεί, προκαλώντας αντιδράσεις από τον πάγκο και την εξέδρα.
Νέα Πέραμος: Σκλιάς, Κωνσταντινίδης, Μπάμπαλος, Σεβαστής, Γεωργιάδης, Αλέξη, Ρούσσος, Γκόρος(68’Κοκόσι), Ζουμπλιός(90’ Αναστασίου), Τοπτίδης, Δραγάσης(68’ Gjelaj).
ΑΟ Μίμας Μικρασιατική: Κουφής, Φωλερός(88’Φακίτσας), Μιχαήλης, Βοιδήλας, Οικονομόπουλος, Μπόνης, Ζουμπουρλής(21’Χριστόπουλος), Μαζιώτης, Σταφάι(84’Νταούλια), Κυριαλάνης, Ανδριώτης.

