Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη τίτλου στο Άργος οι”ταλιμπάν” του Ψιμουλάκη

Published

on

Έκανε το πρώτο βήμα…ο Πανελευσινιακός που νίκησε τον Παναργειακό (2-0) και πλέον καλείται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες για να στευθεί πρωταθλητής

Υπάρχουν πράγματα στον..”νόμο του ποδοσφαίρου” που δεν αλλάζουν παρά το γεγονός ότι το άθλημα βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Ένα εξ αυτών αναφέρει ότι ομάδα που έχει το προβάδισμα για τον τίτλο και πάει για δυο αποτελέσματα σε ντέρμπι συνήθως αποχωρεί από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Αυτό αποτυπώθηκε και χθες στο γήπεδο του Αργούς, εκεί που ο Πανελευσινιακός μπροστά σε 3.000 φιλάθλους, πήρε ένα μεγάλο διπλό επικρατώντας του Παναργειακού με 2-0. Οι ‘σταχυοφόροι’ με αυτή τη νίκη βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή με διαφορά τρεις βαθμούς από τους “λύκους”, και έχουν αποκτήσει χωρίς αμφιβολία το προβάδισμα για την κατάκτηση της 1η θέσης στον 3ο όμιλο η οποία οδηγεί στην football league

Το συγκρότημα του Σταύρου Ψιμουλάκη παρουσιάστηκε… διαβασμένο στο μεγάλο ντέρμπι και αφού άντεξε την πίεση των πρώτων λεπτών κατάφερε παίζοντας ορθολογικά να αποδράσει με το διπλό, εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Από την άλλη, οι πράσινοι παρότι είχαν την  υπεροχή και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία ατύχησαν αφού είχαν απέναντι τους έναν καταπληκτικό Πουρή ο οποίος δικαίωσε την επιλογή που έκανε η διοίκηση Γιαλιά να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας το Γενάρη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας εκεί που χρειάστηκε δήλωσε παρών αφού με τις καίριες επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος οι Αργείτες είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν σε προσπάθειες του Λίτσου, Σίμωση και Μπριλάκη αλλά δεν τα κατάφεραν .

Στο δεύτερο μισό του αγώνα  οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη με τέρματα των Δουκάκη που πλάσαρε έξυπνα τον Καρακούτση στο 71′ και αυτογκόλ του Ρότα  στο 76′ (βρήκε την μπάλα με το πόδι, ενώ είχε προηγηθεί πλασέ του Κουσκουνά από πλάγια θέση στο δοκάρι)

Διαιτητές: Διαμαντόπουλος, Βεργέτης-Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Καρακούτσης, Λιόσης, Καλαγκάνης, Πότσι (72′ Κατσικοκέρης), Μπριλάκης, Λίτσος, Αγγελόπουλος (80′ Μακρίδης), Κοιλιάρας, Ρότα, Μπελόν (80′ Πούτσης), Σίμωσης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης, Μάρης (86′ Τσίγκρος), Ριζογιάννης, Δουκάκης (81′ Εβερετ), Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκεμίσης (68′ Γκέσος), Φλίγγος.

panargiakos panelefsiniakos6

foto studio B&G

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply