Connect with us

Uncategorized

Νίκη του Παναργειακού με Λουκίσια

2-1 το Άργος

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Αντώνη Αυλωνίτη στον πάγκο του Παναργειακού, αφού οι «λύκοι» παίζοντας όσο χρειαζόταν κατάφεραν να κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση του Α.Ο Λουκισίων και να πάρουν την νίκη με 2-1.

Στο α’ μέρος οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά, πιέζοντας τους φιλοξενούμενους σε όλους τους χώρους. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 45′, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Τζιώρας. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 69′ σημείωσε το 2-0, κάνοντας παράλληλα δυο τα προσωπικά τέρματα στην συνάντηση. Το μόνο που κατάφερε ο σύλλογος από την Εύβοια ήταν να μειώσει στο 80′ με το Τσαταρώνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 88′ αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων ο Μίχας με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Μακρυπόδης (Αχαϊας)

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τριμπόνιας, Σοφός, Ιασωνίδης, Φίλης, Μπόμπος, Πρίφτης (81′ Κάπλατζης), Γκίκας, Κουτσοδήμος (65′ Δρούλιας), Δρυμούρας (92′ Νότης), Τζιώρας

 

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Σουτζόγλου, Ματζώρος, Μπαρκόσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου Ν., Μιμιγιάννης (75′ Παπαδόπουλος), Ανέστης, Παππάς, Τσομπάνης, Τσατσαρώνης (86′ Ευσταθίου Α.)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply