Connect with us

Γ Εθνική

Νίκη- χρυσάφι για Καλλιθέα

1-0 τον Πανσεραϊκό

Published

on

Μία σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Καλλιθέας με σκορ 1-0, απέναντι στον Πανσερραϊκό και αναρριχήθηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «κυανόλευκοι», καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αν ήταν πιο εύστοχη, θα ανέβαζαν το δείχτη του σκορ σε υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια, τα «λιοντάρια» αισθάνθηκαν άτυχοι όταν το σουτ που επιχείρησε ο Ανάκογλου στο 34ο λεπτό από το ύψος της μικρής περιοχής, αποκρούστηκε με δυσκολία από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Κατσούλη. Στην επανάληψη το αθηναϊκό σωματείο, ανέβασε στροφές και με δυνατό σουτ του Κατσίκη στο 58′ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ και πέτυχε μία σπουδαία νίκη δίνοντας χαρά στους φιλάθλους του σωματείου.

 

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Αρκούδας, Αρβανίτης, Κουτρουμπής, Ρουσάκης, Ηρακλής, Κατσίκης (86′ Ντιαλό), Μιχαλόπουλος (78′ Ματσούκας), Μαρουκάκης (90+3′ Φουντουκίδης), Καλτσάς, Σταύρου.

 

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Περπερίδης, Ντιόγκο (62′ Ντα Κόστα), Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Ανάκογλου (78′ Γκούρτσας), Γκόμεζ, Βουτσιάς, Στεφανίδης.

 

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply