Connect with us

stoplekto

Νίκος Βυτινιώτης: Ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος!

Published

on

Είναι δεδομένο ότι σε όλους τους τομείς της ζωής μας, οι νέοι πρέπει να έχουν βασικό ρόλο…πολύ περισσότερο δε στα κοινά του τόπου μας…

Ενας από αυτούς τους νέους είναι ο Νικος Βυτινιώτης. Ενας άξιος νέος, φοιτητής στο Πολιτικό της Νομικής του ΕΚΠΑ και εργαζόμενος στην οικογενειακή επιχείρηση Εκκλησιαστικών Ξυλόγλυπτων Επίπλων, αποφάσισε να μπει ενεργά στους χώρους της κοινωνικής και πολιτικής δράσης, θέτοντας υποψηφιότητα για Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου, στο πλευρό του πιθανότατα καλύτερου Δημάρχου στην Ελλάδα Ανδρέα Παχατουρίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος είναι ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι και ένας από τους νεώτερους σε όλη τη χώρα, αφού δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20 χρόνια του!

Ο Νίκος προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου αφού υπήρξε ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομών του Ηφαίστου Περιστερίου, ενώ η μητέρα του Ρένα Δραμουντάνη υπήρξε για αρκετά χρόνια γραμματέας της ομάδας.

Ο Νίκος δήλωσε τα ακόλουθα..

Με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου.

Με όλες μου τις δυνάμεις και με τον δικό μου ρόλο, θα αγωνιστώ στις ερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, δίπλα στον Δήμαρχο της καρδιάς μας, Ανδρέα Παχατουρίδη για την πόλη μας.

Η υποψηφιότητα μου
σηματοδοτεί την κινητοποίησή μας ως νέα γενιά που με όραμα, με αίσθημα ανανέωσης και όρεξη για δουλειά, μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε ακόμα καλύτερο τον τόπο μας και να βάλουμε τα θεμέλια για ένα μέλλον ακόμα πιο φωτεινό.

Στόχος μου
συνδιάζοντας τη γνώση και την εμπειρία των παλιότερων, με την εργατικότητα, την έμπνευση και το μεράκι ενός νέου στην πολιτική, να αποτελέσω τη φωνή της νεολαίας στο Συμβούλιο της πόλης μας και φυσικά τον συνδετικό κρίκο μεταξύ όλων των συμπολιτών μας με την τοπική αρχή.

Υπόσχομαι
να εκπροσωπώ και να είμαι πάντα δίπλα σε κάθε περιστεριώτη και περιστεριώτισα ξεχωριστά, δίπλα σε κάθε συμπολίτη μου, για τις γειτονιές μας, για την πόλη που όλοι αγαπάμε, για το Περιστέρι μας!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΙΚΟΛΑ!!!

Advertisement