Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκος Σιάνος: Να ευχαριστιόμαστε όλοι το ποδόσφαιρο…

Published

on

Ενας από τους παίχτες που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ είναι και ο Νίκος Σιάνος.

Ο ικανότατος φορ μετά από αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα του Πειραιά, από φέτος θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος στους Αγίους Αναργύρους.

Ο Νίκος Σιάνος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Νίκο καλησπέρα. Πώς πήρες την απόφαση να μετακομίσεις ποδοσφαιρικά από τον Πειραιά στην Αθήνα?

Καλησπέρα σας. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση διότι το επίπεδο της Αθήνας είναι αρκετά πιο ανεβασμένο, οι ομάδες πιο αθλητικές και ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος! Ο κύριος λόγος που δεν έχω αγωνιστεί περισσότερο στην Αθήνα είναι λόγω απόστασης και λόγω της εργασίας μου που με έχει περιορισμένο σε αυτό το κομμάτι, όμως ευτυχώς φέτος όλα ήρθαν βολικά και μπορώ να είμαι μέρος όλου αυτού…

Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα, τους Αγίους Αναργύρους?

Στην νέα μου ομάδα τους Αγίους το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Ολα τα παιδιά έχουμε χτίσει μια ωραία σχέση μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Πρόκειται για καλούς χαρακτήρες από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο! Ολοι μας έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά και παλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση, γιατί ξέρουμε ότι η χρονιά σε αυτό το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολη! Η διοίκηση,ο προπονητής και οι συνεργάτες του μας παρέχουν ότι χρειαζόμαστε για να προπονηθούμε σωστά και καλά! Έχουν γνώση και εμπειρία στον χώρο και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό! Έχουμε καλούς παίκτες και αρκετά μικρό Μ.Ο ηλικίας, πράγμα που δείχνει πως και η διοίκηση στηρίζεται και στα δικά της παιδιά από την ακαδημίες. Αυτό δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά και στις υποδομές, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό!

Τι στόχους έχει η ομάδα φέτος?

Οι στόχοι της ομάδας μας για φέτος είναι να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, να έχουμε ουσία και αποτέλεσμα, και τόσο εμείς όσο και η διοίκηση αλλά και ο κόσμος που κάθε Κυριακή έρχονται να μας στηρίξουν να το ευχαριστιόσαστε! Θεωρούμε πως με την σωστή δουλειά που γίνεται και διοικητικά και προπονητικά ότι η ομάδα θα βρει τα πατήματα της και θα παρουσιαστεί έτοιμη για την απαιτητική αυτή χρονιά.

Τι να περιμένουμε από τον Νίκο Σιάνο φέτος?

Προσωπικά ως ένας παίκτης με εμπειρία και γνωρίζοντας τις ικανότητες μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να πετύχουμε τους στόχους μας. Εννοείται πως θα προσπαθήσω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου! Θα παρουσιαστώ όπως πρέπει ώστε να είμαι αντάξιος των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν τόσο ο προπονητής της ομάδας ο κύριος Τάσης αλλά και η διοίκηση των Αγίων, με το να με εντάξουν στην οικογένεια τους! Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους με υγεία πάνω από όλα!!

Σε ευχαριστούμε πολύ…

Εγώ σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας…