Connect with us

Uncategorized

Ντου και ξύλο σε διαιτητή στη Ρόδο! (video)

Χαμός στο Διαγόρας Ρόδου- Τριγλία

Published

on

Από σοβαρά επεισόδια και τον άγριο ξυλοδαρμό του διαιτητή Χαλδαίου στιγματίσθηκε η αναμέτρηση του Διαγόρα Ρόδου με την Τριγλία Ραφήνας, που για την ιστορία έληξε με νίκη 2-1 της Τριγλίας χάρη σε γκολ του Μάντζη στις καθυστερήσεις.

Οι Ροδίτες που τα είχαν με τον Αθηναίο ρέφερι Χαλδαίο, γιατί τους άφησε αρχικά με 10 παίχτες στο 57΄ ( αποβλήθηκε ο Επιφάνης που εξύβρισε τον ρέφερι), Στο 57′ διεκόπη το ματς λόγω έντονης αμφισβήτησης από πλευράς παικτών για την αποβολή του Επιφάνη. Ο Αθηναίος ρέφερι πήγε στα αποδυτήρια και επέστρεψε μετά από δέκα λεπτά.

Στο 65΄ αποβλήθηκε ο Κενεκούνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ μετά το 1-2 της Τριγλίας το γήπεδο πήρε «φωτιά» κι ο διαιτητής Χαλδαίος απέβαλε και τον Καραγεωργίου.

Στο γήπεδο έκαναν «ντού» περίπου 30 «φίλαθλοι», και παράγοντες που πήραν στο κυνήγι τους διαιτητές. Τα αποδυτήρια των διαιτητών πολιορκήθηκαν για αρκετή ώρα και ενώ ο διαιτητής Χαλδαίος είχε προλάβει να φάει αρκετές «ψιλές « και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση και ο προπονητής Ρουτζιέρης ΄προστάτεψαν τον διαιτητή από τον οποίο πάντως είχαν και εκείνοι πολλά παράπονα, θεωρώντας τον αποκλειστικό υπεύθυνο για την απώλεια του βαθμού. Χαρακτηρίζουν ανύπαρκτο το πέναλτι της ισοφάρισης, ενώ τονίζουν ότι ο Μάντζης σκόραρε από ελεγχόμενη θέση οφσαϊντ για το 2-1.

Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν οι 10′ Ιμεραλιλάι με πλασέ – 20′ πέν. Στρόμπουλος (πτώση Μουλάκη από μαρκάρισμα Μαριετάκη), 95′ Μάντζης με κεφαλιά από σέντρα Στρόμπουλου

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακούμαρος, Μαριεττάκης (78′ Αν. Μπάρδης), Κενενούνης, Καραγεωργίου, Κετσές, Κιόσκου, Μπαούρης, Πατούχος (90′ Κεφαλάκης), Ιμεραλιλάι, Επιφάνης, Φλεβάρης (94′ Τ. Μπάρδης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης (70′ Φαζιόν), Κόρακας (38′ Γκούτσιας), Τσέπας, Κουταρίνης, Ράμο, Χατζάκης, Γκίνα, Μουλάκης (72′ Μάτζης), Τσαγγάρης.

Δείτε το video – news12.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply