Connect with us

Γ Εθνική

Ξέσπασε στον Ατρόμητο Πειραιά το Χαϊδάρι 5-0

Published

on

Την νίκη που το έφερε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη πανηγύρισε το απόγευμα στο «Τάκης Χαραλαμπίδης» το Χαϊδάρι, που «σκόρπισε» τον Ατρόμητο Πειραιά με 5-0 με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι σκόρερ για την ομάδα του  Γιάννη Σιλεβίστα ήταν οι Ματέα στο 21’ , Γκρέμπι στο 34’και 44’, Μουκίδης στο 39’ και Αργυρίου στο 85’ (5-0)

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ αλλά οι  προσπάθειες των Δρυμούση , Αλεξανδράκη και Χοτζάι δεν καρποφόρησαν

ΑΟ Χαϊδαρίου (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας (46′ Καλαματιανός), Μέξης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπέλερης, Τσιούλος (46′ Αρβανιτάκης), Ματέα (58′ Τσεμπερλίδης), Μουκίδης, Γκρέμπι (46′ Δράμης), Αποστολόπουλος (68′ Χρυσοστόμου), Αργυρίου

Ατρόμητος Πειραιά (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Μπονατάκης (57′ λ.τρ. Καπατσώρης), Παπαθανασίου (35′ λ.τρ. Κοζάκης), Μύρκος (46′ Καλύκας), Στεφανής, Δούμουρας, Τσάκωνας (73′ Καφτηράνης), Παπασταύρου (57′ Ζορμπάς), Μουκίδης, Σπανός, Αλεξανδράκης, Χοτζάι.