Connect with us

3ος Όμιλος

Ξανά στο κόλπο ο Ιωνικός

Published

on

Ο κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Ιωνικός, καθώς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις γκέλες των Κισσαμικού και Κηφισιάς, μπαίνοντας και πάλι στο κόλπο της ανόδου. Η ιστορική ομάδα αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με 3-0 της Νέας Ιωνίας, σκαρφάλωσε στην 2η θέση και πλέον απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Αντίθετα, ο προσφυγικός σύλλογος, στο ντεμπούτο του Γιαννη Χλωρόυ στην τεχνική ηγεσία, δεν κατάφερε σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αφώνα με αποτέλεσμα να παραμένει σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή. Στο 22′  ο Μιχελής έγραψε το 1-0, με τον Παναγιώτη Σκαφτούρο στο 75′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντινιωτάκης στο 82′ με σουτ.

Διαιτητές: Πόγκας, Παντελάκης-Σπανός (Εύβοιας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Κατσίκιας, Δάρρας, Κυριακίδης, Παντελίδης, Ντινιωτάκης, Μιχελής, Γιακούμπι (46′ Σιμιτσής), Κατσίκης (88′ Μιχαλακάκος), Κοντογουλίδης (73′ Σκαφτούρος)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Χλωρός-Μπάρκογλου): Καπουταγλής, Δημγκιόκας (70′ Πρισιμιτζής), Ρόπας, Τύρπος (86′ Βογατσάς), Σταμπούλογλου, Σπαγής (77′ Καριατλής), Αλ. Καραχάλιος, Καραγιάννης, Νησαριώτης, Μπάρκογλου, Όγκμποε.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply