Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξεκίνησε ο Αστέρας Καισαριανής

Published

on

Την πρώτη του συγκέντρωση ενοψη της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Αστέρας Καισαριανής.

Η ενημέρωση του συλλόγου…

𝝥𝝦𝝮𝝩𝝜 𝝨𝝪𝝢𝝖𝝢𝝩𝝜𝝨𝝜 𝝨𝝩𝝤𝝢 𝝖𝝨𝝩𝝚𝝦𝝖 𝝟𝝖𝝞𝝨𝝖𝝦𝝞𝝖𝝢𝝜𝝨
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου η πρώτη συνάντηση της ομάδας μας στο γήπεδο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’.

Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος οι ποδοσφαιριστές είχαν την πρώτη γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο ενόψει της νέας χρονιας.

Λίγο μετά τις 19.00 το ιστορικό γήπεδο του Εθνικού Αστέρα απέκτησε και πάλι… πνοή, με τον γενικό διευθυντή, Θοδωρή Θεοδωράκη να παίρνει πρώτος το λόγο τονίζοντας τα εξής ”Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουμε το στόχο μας”.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Άκης Κικιδάκης, τόνισε: ”Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα .Θέλω να σας ευχηθώ υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε εσάς και στις οικογένειες σας. Η υγεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα σε ένα ποδοσφαιριστή. Αυτό που θα σας ζητήσω είναι να είμαστε οικογένεια από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο και στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας”.

Για το τέλος μίλησε ο προπονητής μας, Γιώργος Τσαμόπουλος, ο οποίος ζήτησε πειθαρχία από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αναλύοντας παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει η ομάδα στην προετοιμασία.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο στις 18.30 όπου για πρώτη φορά τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα πατήσουν χορτάρι.