Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ξεκίνησε την προετοιμασία η ΑΕ Περάματος

Published

on

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου με ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ για μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!
Μια χρονιά που προβλέπεται αρκετά δύσκολη για τον Σύλλογο αλλά και για όλα τα ερασιτεχνικά αθλητικά Σωματεία, αφού για να επιβιώσουν θα πρέπει «ματώσουν» πραγματικά οι άνθρωποι που τα διοικούν!
Η φετινή ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ξεκίνησε διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές, αφού βασίζεται κατά κύριο λόγο σε αθλητές μικρής ηλικίας. Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου δεν είναι άλλος από το να δημιουργηθεί μία ομάδα ανταγωνιστική, μια ομάδα που να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις τα επόμενα χρόνια σε ανώτερες κατηγορίες! Βασικοί συντελεστές για την επίτευξη του στόχου, αποτελούν οι έμπειροι προπονητές Παναγιώτης Βλαχογιάννης και Θεολόγος Ρενιέρης, οι οποίοι θα έχουν την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού από την αρχή της φετινής αθλητικής περιόδου.
Στήριγμα στην φετινή προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι οι φίλοι του Συλλόγου, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στα γήπεδα του Πειραιά, ενισχύοντας τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών!
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ιστορικής «Ένωσης» καλωσορίζοντας τους αθλητές – παλιούς και νέους – στα ανακαινισμένα αποδυτήρια του Συλλόγου, ευχήθηκαν ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!