Connect with us

Uncategorized

Ξεκαθαρίζει του Ιμπαγάσα

Published

on

Η σημερινή προπόνηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την συμμετοχή του Αριέλ Ιμπαγάσα, στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, έχει ένα αιμάτωμα στο τετρακέφαλο, όπως διαπιστώθηκε από τις χθεσινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο “Metropolitan” και πάρα το γεγονός ότι η εκτίμηση των ανθρώπων του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού είναι πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, όλα θα κριθούν από την αντίδραση του ίδιου του παίκτη.

Ο Ιμπαγάσα θα δοκιμάσει το πόδι του στην σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών, που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε αύριο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης και θα τεθεί στην διάθεση του Βαλβέρδε.

Αν πάντως ο “Κάνιο” παραπονεθεί και σήμερα για ενοχλήσεις στο τετρακέφαλο τότε τα πράγματα για την παρουσία του στο ντέρμπι των αιωνίων “σκουραίνουν” , καθώς δεν έχει χρόνο για να αποθεραπευτεί και να κάνει έστω δυο προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Σε κάθε περίπτωση ο Βαλβέρδε, δεν θέλει ούτε να σκέφτεται μια απουσία του Ιμπαγάσα, καθώς έτσι θα ανατραπεί όλο το αγωνιστικό του πλάνο. Μάλιστα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ήταν χθες αρκετά απογοητευμένος μόλις πληροφορήθηκε για το αιμάτωμα του Ιμπαγάσα, καθώς ήθελε ο Αργεντινός να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

 

Μια απουσία του Ιμπαγάσα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού, θα φέρει πιθανότατα στην αρχική ενδεκάδα των “ερυθρολεύκων” τον Ζαν Μακούν, καθώς ο Γέστε που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του έχει να αγωνιστεί κοντά δυο μήνες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply