Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ (21/9) (Αναλυτικό ρεπορτάζ)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ. Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Θρασύβουλος- Κριός Ασπροπύργου  0-1

Ο Κριός Ασπροπύργου λύγισε μέσα στη Φυλή τον Θρασύβουλο με 1-0, αλλά η ήττα του πρώτου αγώνα με 6-1 στον Ασπρόπυργο τον καταδίκασε. Μορφή του αγώνα ο γκολκίπερ των νικητών Μπαρόλας που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα πραγματοποιώντας σπουδαίες επεμβάσεις. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 32’ ο 15χρονος Παναγιώτης Παναγιώτου. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 15’, όταν ο Σίνος Ε. στην προσπάθεια του να αποκρούσει , έστειλε την μπάλα προς στην εστία της ομάδας του.

Καλή η διαιτησία της Πατέστη.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Παυλάτος, Μερκούρι, Τοπενίδης, Φωκάς, Ζαχαρλοπουλος, Ρόδης, Κολίτσι(46’ Καψάλας), Πέντσας, Νούκας(66’ Σπηλιώπολος), Νάκας(53’ Σφακιανάκης), Μπρέμπος.

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Μπαρόλας, Μποφυλάκης, Καλοϊδάς, Σίνος Λ., Σίνος Ε., Ασβεστόπουλος, Ιωακειμίδης, Παναγιώτου, Ζώτος(89’ Πατρώνης), Βάντζος(61’ Αθανασόπουλος), Σύρος(79’ Γεροδήμος).

 

Ειδυλλιακός- Ίκαρος Ασπροπύργου 2-0

Στην επανάληψη ο Ειδυλλιακός έκαμψε την αντίσταση του Ίκαρου Νεοκτίστων Ασπροπύργου με 2-0 και με δυο νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ συνεχίζει στο Κύπελλο της ΕΠΣΔΑ.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Δρίκος  61’ και Κακοσίμος Ε. 83’.

Οι Βιλλιώτες είχαν  και τρία δοκάρια με τους Λάσκο 35’, Δρίκο 60’ και Λύγκο 70’.

Καλός ο διαιτητής Παπαχρήστος.

ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ: Βανδώρος, Αξυπόλητος(62’ Κατσανέας), Κακοσίμος Ε., Πέτρου(36’ Μαρούγγας),. Βλάχος, Λογγαράκης Κακοσίμος Γ., Λιώρης, Δρίκος, Λάσκος, Γαλάτης(46’ Λύγκος).

ΙΚΑΡΟΣ ΑΣΠΡ.: Κατσαπρίνης, Βραντζάς, Βλάχος, Χατζής(69’ Ράντος), Ασλανίδης(86’ Πετρίδης), Παπαντώνης, Ντεγκραν, Καμπόλης, Πέππας(52’ Φλοριάν), Ατματσίδης, Τσεβάς.

 

Ελευσινιακός- Ζωφριά 2-1

Ο Ελευσινιακός ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, καθώς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, κατέβαλε στον επαναληπτικό του  «Γ. Ρουμελιώτης» με 2-1 την αξιόμαχη Ζωφριά.

Πρωταγωνιστής για τους Ελευσίνιου ο Εφραιμίδης που πέτυχε  και τα δύο γκολ  των νικητών(14’, 75’), ενώ για τη Ζωφριά είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι στο 52’ ο Ντάμπος(ανατροπή Παπάζογλου).

Πολύ καλός ο διαιτητής Δημητρόπουλος.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Αθανασιάδης, Χατζησιμός Ν.(58’ Παπαδόπουλος), Τιρλής, Πέππας Ε., Πιλίδης, Οικονομόπουλος, Ντούβα(69’ Στάμου), Πανιτσίδης, Εφραιμίδης, Απαζίδης, Σγουρόπουλος(65’ Χαραλαμπίδης).

ΖΩΦΡΙΑ: Τσεκούρας, Αντώνης, Ζωγράφος, Κυρίου, Σούλος, Ρεφενδάριςο Χ., Πράσινος, Ντάμπος, Παπάζογλου(62’ Αυγουστής), Λάτας(26’ Κίτσας), Δημητρίου(54’ Πότσι).

 

Νέα Πέραμος – Λέων 1-1 (5-4 στα πέναλτι)

Μετά από ένα αμφίρροπο ματς Νέα Πέραμος και Λέων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και στον επαναληπτικό και έπειτα από μια «άγονη» παράταση χρειάστηκαν τα πέναλτι για να προκριθούν οι γηπεδούχοι με 5-4.

Το σκορ του αγώνα κρίθηκε στο πρώτο μέρος με τη Νέα Πέραμο να προηγείται με τον Πατσιονίδη Β. στο 2’ και τον Λέοντα να ισοφαρίζει στο 33’ με πέναλτι του Μιχαηλίδη(χέρι αμυντικού). Ο Λέων στο 81’ έμεινε με δέκα  παίκτες λόγω αποβολής του Σεμερτζίδη για εξύβριση στο βοηθό Παστρωμά.

Για τη Νέα Πέραμο στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν άπαντες και συγκεκριμένα οι Καραγιάννης, Πατσιονίδης Κ., Τσακάι, Λημνιάτης και  Μανώλης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Μιχαηλίδης, Ματούσιακ, Περιβολάκης και Νησίδης. Το πέναλτι του Μήτρου απέκρουσε ο Κηπουρόπουλος και ήταν αυτό που έκρινε την πρόκριση.

Σωστός ο διαιτητής Σταθόπουλος.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Κηπουρόπουλος, Μανώλης,. Καραγιάννης, Πατσιονίδης Κ., Λημνιάτης, Λουκίδης(55’ Καμπόλης), Τσακάι, Τσιούνης, Πατσιονίδης Β.(81’ Γραμματικός), Νάκος, Σεβαστής(70’ Σαμαρτζόγλου ).

ΛΕΩΝ: Μήτρος, Ιακωβίδης, Μιχαηλίδης, Λάλας(25΄Σταυρόπουλος), Γεωργούσης, Ζίβας(66’ Περιβολάκης), Νησίδης, Καμαρίτης, Βενετίδης(80’ Ματούσιακ), Σεμερτζίδης, Αναγνώστου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply