Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (2/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Ίκαρος Νεοκτίστων- Αργώ Μεγάρων 0-0

Μόνο το γκολ έλειπε από Ίκαρο Νεοκτίστων Ασπροπύργου και Αργώ Μεγάρων, καθώς και οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες με το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 34’ με τον Ασλανίδη.

Πολύ καλή η διαιτησία της Κουρομπύλια.

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρόνης, Χατζαντωνάκης, Βλάχος, Ντεγκράν, Ασλανίδης, Καμπόλης, Βράντζας(75’ Πρίφτης), Αμπατζής, Μπετσόλι(82’ Μαρτίδης), Ατματσίδης(67’ Παπαντώνης), Τσεβάς.

ΑΡΓΩ: Ανδρέου, Τσιούνης(84’ Ζωγράφος), Μητρόπουλος, Γελαδάς, Πομώνης, Βοϊδίλας, Μανθόπουλος(65’ Γκουτζούλας), Καλιπέτσης, Γνάτης(46’ Μπέλσης), Σαμπάνης, Ζουμπουρλής.

 

Λαμπερή-Πανελευσινιακή Ένωση 6-1

«Εξάσφαιρη» η Λαμπερή «γάζωσε» την ουραγό Πανελευσινιακή Ένωση με 6-1. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα με πέντε συνεχόμενες ήττες.

Χατ τρικ για τους νικητές πέτυχε ο Ζιάκας(48’, 71’, 77’) και από ένα γκολ σημείωσαν οι Μπόικα 12’, Μηλιώτης 20’ και Γεωργίου 37’, ενώ η Πανελευσινιακή σκόραρε με αυτογκόλ του  Μαμάκου Ι. στο 23’.

Σωστός ο διαιτητής Μεντής.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Τζιμούρτος, Παπής, Τσιρίνης, Αλεξούδης, Μηλιώτης, Φαρμάκης, μπόικα(41’ λ.τρ. Ζιάκας), Οικονόμου(52’ Μαμάκος Α.), Γεωργίου, Κοντός(67’ Τζ’άνος), Μαμάκος Ι.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: Κωνσταντής, Χρηστάκης Ε., Τσάλος, Δρούλιας, Κουσκούτης, Οικονομόπουλος, Λογοθέτης(72’ Χρηστάκης Γ.), Πρίκας(67’ Δούκας), Γκλιάτης, Πέππας Γ., Αδάμ(57’ Κωνσταντής).

 

 Δεν κατέβηκε ο ΑΟ Ελευσίνας

Στα χαρτιά  κέρδισε  ο Μεγαρικός  με 3-0 το παιχνίδι με τον ΑΟ Ελευσίνας  που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί .  Δεν αποκλείεται μάλιστα η ομάδα  να αποσυρθεί οριστικά και από το πρωτάθλημα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply