Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην β’ ΕΠΣΔΑ (5/1)

Αναλυτικό ρεπορτάζ

Published

on

Απόλλων Ποντίων- Κριός Ασπροπύργου 0-1

 

Με το γκολ του Λιαϊλία στο 22′ ο Κριός Ασπροπύργου πήρε πολύτιμη νίκη στην έδρα του Απόλλωνα Ποντίων με 1-0 και πραγματοποίησε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο.

 

Στο 58′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λαζαρίδης.

 

Καλός ο διαιτητής Σταμάτης.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ζερζελίδης, Τσουμπρής(46′ Χιονίδης Κ.), Μεντικίδης, Εραλίδης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος Μ., Παπαδόπουλος Χ., Γκαβζίδης(67′ Κυριαζίδης), Καβαζίδης, Μπαϊράμοβ, Σαββίδης.

 

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Κολποδίνος, Λευκόπουλος, Λινάρδος(46′ Ζώτος), Σίνος Γ., Σίνος Ε., Τόλας, Κινήρης(90′ Βαλμάς), Λιαϊλίας, Λαζαρίδης, Βάντυζος(81′ Παυλάκης), Σύρρος.

 

Λαμπερή- Ελπίδα Ασπροπύργου 1-1

 

Πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος για τη μάχη της ανόδου έχασε η Ελπίδα Ασπροπύργου που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αξιόμαχη Λαμπερή. Στο πρώτο τέταρτο κρίθηκε η συνάντηση με τη Λαμπερή να προηγείται χάρη σε τέρμα του Γεωργίου 6′ και την Ελπίδα να ισοφαρίζει με αυτογκόλ του Φαρμάκη 15′. Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες με τους Κόστα(25′) και Οικονόμου(76′). Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς η Ελπίδα λόγω αποβολής του Καλογερά(81′ 2η κίτρινη), ενώ η Λαμπερή με εννιά λόγω αποβολής του Οικονόμου στο 85′ για εξύβριση καθώς και τραυματισμού του Α. Μαμάκου στο ίδιο λεπτό και ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

 

Διαιτήτευσε ο Ασλανίδης.

 

ΛΑΜΠΕΡΗ: Τσουπάκης, Τζάνος(28′ Αδάμ), Νέκο(79′ Τζιμούρτος), Λίγδας, Μαμάκος Α., Αλεξούδης, Μαμάκος Ι.(75′ Πέτρου), Οικονόμου, Φαρμάκης, Γεωργίου, Κοντός.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Φερεντίνος, Καραγκούνας, Μιχαλόπουλος Α., Λαουνάρος, Κόστα, Κουρτίδης, Τσιχλής, Μιχαλόπουλος Δ., Σταματάκος, Μιχαήλ, Πολύζος(23′ Καλογέρας).

 

Μεγαρικός- Αργώ Μεγάρων 2-2

 

Δεν ανέδειξε νικητή το Μεγαρίτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Μεγαρικό και την Αργώ Μεγάρων. Δυο φορές προηγήθηκε η Αργώ με τους Ζουμπούλη(2′) και Σαμπάνη(20′), για να «απαντήσει» ισάριθμες ο Μεγαρικός με τους Μπαμπάνης(14′ πέν.) και Νότα Α. (51′). Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 39′ με δέκα λόγω αποβολής του Στρατούρη(2η κίτρινη).

 

Πολύ καλός ο διαιτητής Μπούρδος.

 

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Στρατούρης, Ηλίας(41′ Ασπιώτης), Σάλτας(65′ Ζήσης), Βορίσης, Μπαμπάνης, Ντάλας, Δέσκος, Νότα Α., Νότα Ε., Ρούσης(80′ Μέξιας), Λουκάς.

 

ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ: Σκληρός, Χάντος, Μητρόπουλος, Γελαδάς, Στρατούρης, Πιλήλης(87′ Μανθόπουλος), Ζουμπουρλής, Σταυρόπουλος, Μωραιθτης(74′ Μπέλσης), Σαμπάνης, Γεωργόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply