Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (14/3)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Κύπρος Κορυδαλλού – Φοίνικας Αγίας Σοφίας 2-1

Έστω και δύσκολα η πρωτοπόρος Κύπρος Κορυδαλλού νίκησε δίκαια τον αξιόμαχο Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 2-1 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με τον Καραμίντζα , αλλά πριν να λήξει το ημίχρονο( 41’) ο Φοίνικας ισοφάρισε με τον Κολυρόπουλο.

Στο 60’ όμως η Κύπρος κατάφερε να πάρει την νίκη με τον Ντακόστα.

Στο 67’ ο διαιτητής Αναστασίου απέβαλε τον Κόμη των Κορυδαλλιωτών με δεύτερη κίτρινη κάρτα,

ΚΥΠΡΟΣ : Φωτόπουλος, Χρούσης, Βλάντι, Κόμης, Δάλλας , Τραϊφόρος, Σιμάκου( 83’ Βουλγαρίδης) , Καραμίντζας( 69’ Καΐρης, Βογατσάς( 55’ Βουτσίνος) , Ντακόστα , Ταμπάκου

ΦΟΙΝΙΚΑΣ : Γιώτης, Μισυρλής, Αντωνίου( 67’ Νικηφόρος) , Χρηστάκης, Κοντόπουλος, Κολυρόπουλος, Ασλανίδης, Λεβαντής, Σαλλής , Περάμαντζης ( 46’ Μπροτζάκης)Καλύβας

 

Ένωση Α.Α. Ρέντη- Πανφαληρικός 4-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή αντίσταση η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη επιβλήθηκε εύκολα του ελλιπέστατου Πανφαληρικού με 4-0 και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας αναμένοντας σήμερα για το τι θα κάνουν οι υπόλοιποι «μνηστήρες» της ανόδου.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Μπαλτζάκης. Οι φιλοξενούμενοι εκείνη τη στιγμή έπαιζαν με δέκα, καθώς είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου ο Ξύγκος που τραυματίστηκε. Στη συνέχεια οι νικητές πέτυχαν ακόμα τρία γκολ με τους Κοντραφούρη(19’ αυτογκόλ), Βασιλόπουλο(42’) και Μυλωνά(55’).

Άψογος ο διαιτητής Χατζηγιάννης.

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Σκεντέρας, Τσάκαλης(65’ Θεοχαράκης), Κωνσταντάτος, Ορφανός, Καλικαντλη,ς Μπαλτζάκης, Κουτούζος, Βασιλόπουλος, Λένγκα(80’ Πόθας), Μυλωνάς(55’ Γεωργιάδης).

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χατζησταύρου, Σουνόηλου(67’ Γουνελάς), Παπαϊωάννου, Τσελίκια, Ξύγκος(7’ λ.τρ. Χατζηβασιλείου), Τσίρμπας, Καφούρος(46’ Ιντζόγλου), Κοντραφούρης, Αγκόλι, Παραμπάτης, Τουρουντζής.

     ΦΩΤΗΣ ΠΕΡΙΦΑΝΗΣ

 

ΑΣ Ποντίων – Αρμενική 3-0

Νέα εντυπωσιακή νίκη του ΑΣ Ποντίων με 3-0 επί της Αρμενικής που γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της .

Οι νικητές προηγήθηκαν 2-0 στο α’ μέρος με ισάριθμα τέρματα του Κουρτίδη στο 11’ και στο 19’  για να κλείσει το σκορ ο Θωμαΐδης στο 63’ .

Σωστός ο διαιτητής Μπαλαχούτης

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Γκίνη , Τζίντζος( 65’ Παπαδόπουλος)  , Γεργεριτάκης, Ψυχίδης, Τζίτζηρας, Σιάγκας( 46’ Μυλωνάς) Ντέρτζιο, Κουρτίδης( 81’ Παπαλαζάρου) Πολυχρονάκης, Θωμαΐδης, Παπαλεξάνδρου.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Ακριτίδης, Κωσταρίδης, Συρίγος, Νάκας, Ρακιντζής, ( 60’ Τομαράς) Κουτσουράκης, Αλιφραγκής, Αθανασόπουλος, Μοβσεσιάν( 60’ Μαυράκης), Μέρκο, Χρονόπουλος.

 

Προφήτης Ηλίας- Μιθριδάτης 1-1

Ένας ηρωικός Προφήτης Ηλίας αν και έπαιζε από το 39’ με δέκα παίκτες κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον επιπόλαιο Μιθριδάτη. Ο αγώνας στιγματίστηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Σπαχίου(σκίσιμο κεφαλιού) και Σιδηρόπουλου, οι οποίοι στο 88’ συγκρούστηκαν σε μια διεκδίκηση στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι Πόντιοι προηγήθηκαν στο 33’ με τον Ανδρέαδη. Στο 39’ ο Προφήτης Ηλίας έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Κίσσα για εξύβριση, ενώ παράλληλα απομακρύνθηκε από τον πάγκο και ο προπονητής Χρήστος Ασημομύτης για διαμαρτυρία. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη έφτασαν στο 1-1 χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Τσιριγώτη.

Παράπονα από το διαιτητή Σακκά έχουν και οι δυο ομάδες.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Σπαχίου(88’ λ.ρε. Βοστάνης), Περπερίδης, Αλαϊμπέι, Τσάδαρης, Βισβίκης, Τρίχας(30’ Χότζα), Άγγος, Μασρί(90’ Χρουσαλάς), Τσάκωνας, Τσιριγώτης, Κίσσας.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Θωμαΐδης, Χαλκίδης(74’ Παπαευσταθίου), Κρανίδης, Κουιμτσίδης Λ., Κουιμτσίδης Κ., Σαμλίδης, Αξιονίδης(46’ Μοσόνικ), Ντελής, Σιδηρόπουλος(92’ λ.τρ. Σκαρποθέος), Ανδρεάδης, Τσάλλε.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply