Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (2/2)

Αναλυτικό ρεπορτάζ

Published

on

Σαλαμινομάχοι – Παννεαπολικός 3-0

 

 

Στην επανάληψη οι Σαλαμινομάχοι έκαμψαν την αντίσταση του Παννεαπολικού με 3-0 και όχι μόνον εδραιώθηκαν στην κορυφή , αλλά ξέφυγαν από τους διώκτες τους.

 

Δυο φορές ο Κοκλιώτης 55′, 62′ και μια ο Φασουλής 68’βρήκαν τον δρόμο για τα δίκτυα οδηγώντας την ομάδας τους σε μια ακόμα επιτυχία,.

 

Άριστος ο διαιτητής Σκαλτσής.

 

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Μέμπελι, Σαμπάνης, Σίνης( 77′ Λιγνός) Γκίνης, Καπάι, Συριανός, Κοκλιώτης, Μαρούδης, Νυφάκος( 69′ Φασουλής) Λαμπρινός, Λεκάκης( 86′ Μονιός)

 

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Πανταζόπουλος, Χανδρινός, Μπολότης, Προδρομίδης Παυλόπουλος, Παπαχαρίσης, Χατζόγλου( 83′ Γρίμπιλας) Καραμαλίκης ( 72′ Σαριανίδης) Ντρέτσα, Μυρτεζάι, Τσιγκόλης ( 58′ Κάκιας).

 

 

 

Ειρήνη 2005- Αναγέννηση Μοσχάτου 2-1

 

 

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε η πρωτοπόρος Ειρήνη 2005 την γκέλα της δεύτερης Χαλκηδώνας, καθώς επικράτησε της αξιόμαχης Αναγέννησης Μοσχάτου με 2-1 και διεύρυνε τη διαφορά στους επτά βαθμούς.

 

Στο πρώτο μέρος κρίθηκε το ματς με τους νικητές να σκοράρουν με τους Αυγέρης (4′ πέν.) και Τζανιδάκη(45′). Η Αναγέννηση ειχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Φραγκούδη(14′).

 

Από το διαιτητή Δημητρίου έχει παράπονα η Αναγέννηση Μοσχάτου που έχασε δυο παίκτες .Στο 89′ αποβλήθηκε ο Σινάνι Α. (εξύβριση) και μετά το τέλος του αγώνα ο Βασίλι που πέταξε μπουκάλι με νερό στο διαιτητικό τρίο σύμφωνα με το φύλλο αγώνος.

 

ΕΙΡΗΝΗ 2005: Χολέβας, Σιέκας(82 Κουκουνάκης), Παπαδόπουλος, Φαναρίτης, Μπροτζάκης, Λαζάκης Σ., Τζανιδάκης, Σινάνι(46′ Νταντής), Βαμβακίδης, Αυγέρης, Αναλυτής(46′ Λαζάκης Ν.).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αλεξιάδης, Χαψής, Λάμπρου Ν., Σπυρόπουλος, Φραγκούδης, Ορφανός(46′ Μπόρας), Σινάνι Α., Ταχιράι, Γεωργίου, Βασίλι(82′ Χύσα), Νικολάου.

 

 

Πειραϊκός- Παντζιτζιφιακός 0-1

 

 

Σημαντικό «τρίποντο» για τον ουραγό Παντζιτζιφιακό, το δεύτερο στο πρωτάθλημα, που επιβλήθηκε μέσα στο ΣΕΦ του Πειραϊκού με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Φράγκος(65′ ). Στο 89′ αποβλήθηκε ο Οικονόμου (2η κίτρινη ).

 

Σωστός ο διαιτητής Αλεξόπουλος.

 

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Πιπερίδης, Κουτσονικολάς, Ρεϊσόπουλος, Μπίντζος, Κουκουνασούλης, Οικονόμου, Σάκης(76′ Παπαδημητρίου), Μπλέραντ, Τρακάλας, Τζέκα(70′ Σκόκοτας), Σουνόγλου(83′ Χρυσαφάκης).

 

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Χατζαντώνης, Λέου, Λίλο, Προδρομίδης Δ., Μανωλάκης, Γιαλουράκης Δ., Τσιόπουλος(68′ Κωνστατίνου), Νισύριος Φράγκος(88′ Κυτέας), Κορωναίος(80′ Γιαλουράκης Κ.), Λαδιάς.

 

 

 

Φαληρικός – ΑΕ Χατζηκυριακείου 3-3

 

Αναπάντεχη ισοπαλία για τον Φαληρικό απέναντι στο Χατζηκυριάκειο ( 3-3)

 

Οι γηπεδούχοι μπορεί να δέχτηκαν πρώτοι γκολ από τον Πετρούτσο28′ αλλά στην συνέχεια γύρισαν το παιχνίδι σε 3-1 με τέρματα των Μπάλλα 33′, Σταυράκογλου 39′, Κουτσουναμέντου 47′.

 

Οι Χατζηκυριακιώτες όμως δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και ισοφάρισαν σε 3-3 με γκολ των Φάσκο 81′ και Πετρούτσου 83′.

 

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα γεγονότα του 39′. Μετά από ένα φάουλ δημιουργήθηκε συμπλοκή μεταξύ παικτών με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για δέκα λεπτά . Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα , ο διαιτητής Περδικούρης απέβαλε τους Κιουράνη ( εξύβριση) και τον Τοξόπουλο( 2η κίτρινη) .

 

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Ρίμπας, Καραμάνογλου ( 50΄’ Γεωργόπουλος ),Μαυράκης , Κυπράκης( 46΄Μεγαλοιοοκονόμου, Κιουράνης, Λεουτσάκος, Μαλλιαρός, Μπαρλής, Σταυράκογλου Ε., Μπάλλας(71’΄Σαραγάς), Κουτσουναμέντος.

 

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ: Τρικαμηνάς, Λογοθετίδης( 46’΄Βαμβακάρης), Ζαχαρίου, Κούκουρας, Νίνος( 80′ Τσάσης) Φάσκο, Κόφας, Τσιάρας, Κάπαρης, Τοξόπουλος, Πετρούτσος.

 

 

 

ΑΟ Χαλκηδώνας- Ένωση Ρέντη 1-1

 

 

«Στραβοπάτησε » η Χαλκηδώνα απέναντι στην Ένωση Ρέντη(1-1). Προηγήθηκαν οι Ρεντιώτες με τον Αθανασίου(18′ ), για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με πέναλτι τυ Πνευματικού Ε.(71′, χέρι Θεοχαράκη).

 

Στο 41’τραυματίστηκε σοβαρά ο Αξιώτου της Χαλκηδώνας(κάταγμα στη μύτη) σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

 

Καλός ο διαιτητής Σαββατιανός .

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝΑΣ: Πανάγου, Κούσιας, Παπαδάκης, Λοκώση, Αξιώτου(41′ λ.τρ. Κυρίου), Καραβατάκης, Σάμπα(60′ Ζίου), Μαροπυλης, Κουβαρης, Πνευματικός Ε., Δάππας(80′ Κουτρούλης).

 

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Σαραντάκης(55′ Μπισόλα), Μητσάκος, Θεοχαράκης, Κασιμάτης, Κουτούζος, Κοντοπίθαρης, Καλικαντής, Λούπος(70′ Μπουρδήμος), Αθανασίου, Γεωργιάδης(81′ Κεσανίδης) .

 

 

 

Νέοι Ευγενείας – ΑΟ Ζέας 2-1

 

Στο τέλος «ξύπνησαν» οι Νέοι Ευγενείας και λύγισαν τον ΑΟ Ζέας με 2-1 .

Οι Πασαλιμανιώτες προηγήθηκαν στο 47′ με τον Αχλαδιώτη, αλλά οι γηπεδούχοι αφού ισοφάρισαν στο 85’με τον Γκολόσι( είχε και δοκάρι στο 55′) πήραν τη νίκη στο 88’με τον Κανδρή.

Εξαιρετικός ο διαιτητής Καρανάνος

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Σγουρός, Καρβούνης( 46′ Καρκατζίνος) Ζωγράφος, Γκόντε, Λοξός, Γουλουμής, Γκολόσι., Κανδρής, Χαλκιάς, Θεοδωρίδης( 70′ Σπυριδάκης Φ.) Φωτάκης ( 83′ Λαλαΐτης)

ZEA: Μπεράτης,Κασελάκης, Πυριόχος( 51′ Τσιμπλάκης) Αντιμαχίτης, Καλαϊτζίδης Παρασκευαΐδης, Αχλαδιώτης, Σαμιώτης, Στεφανίδης , Αλιάγας, Νικολάου( 80[ Εστυλιανίδης0

 

Αρμενική – ΑΟΑΔ 2-3

 

Στο 88′ ο ΑΟΑΔ κατέβαλε την Αρμενική με 3-2 .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60′ με τον Παπικιάν αλλά η ομάδα του Αγίου Δημητρίου γύρισε το παιχνίδι σε ένα λεπτό με τέρματα των Μπαρμπαθανάση 64′ , Βογιατζή 65′. Ισοφάρισε ο Φραγκόπουλος Μ. στο 74′ , αλλά ο Φατσέας πέτυχε το γκολ της νίκης στο 88′.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.( Μπαρμπαθανάσης 69′ και Λουκάνι 72′)

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Κωνσταντόπουλος, Σπέρτος, Παπικιάν( 68′ Μανωλίτσης) , Γεωργιτσάκης( 46′ Στρατουδάκης) , Καφούρος Σπαθούλας, Ντούρο, Μπλέντζος, Φραγκόπουλος, , Λουκάνι, Κουλουμπαρίτσης.

ΑΟΑΔ: Καραμπλιάς, Φατσέας, Παπακωνσταντίνου, Μπέκος, Θεοδωράτος( 80′ Γκλεζάκος) , Χαϊδεμένος , Χατζάκης( 61′ Βογιατζής) , Κανάβας( 46′ Μπατζόγλου) Χατζηβασιλέιου, Μπαρμπαθανάσης Σταματίου

 

Μιθριδάτης- ΑΕ Νεάπολη 1-0

 

Με τη βοήθεια του. αέρα ο Μιθριδάτης λύγισε με 1-0 την άστοχη ΑΕ Νεάπολη χάρη σε ένα χτύπημα φάουλ του Παντελίδη στο 62′ σχεδόν από τον κέντρο που ξεγέλασε τον Μαυράκη.

Καλός ο διαιτητής Αναστασίου.

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Χαλυβόπουλος, Χαλκίδης, Παντελίδης, Γκουντιμένκο, Λαμπριανίδης(60′ Κουιμτσίδης), Σαμλίδης, Αξιονίδης, Μαυρομάτης(78′ Παρασκευόπουλος), Κυνηγόπουλος(84′ Μεταξάς), Ανδρεάδης, Σιδηρόπουλος.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Μαυράκης, Παπαναστασίου(68′ Πενυματικός Ρ.), Χαρτοματσίδης, Πνευματικός Ι., Αναστασιάδης, Γιοβάννης(83′ Κλάψης), Χατζηγρηγορίου(54′ Πετράκης), Τοκατλιάν, Δημητρακάκης, Παναγιωτόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply