Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (14/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Φίλαθλοι- ΑΕ Νεάπολη 1-4

Χωρίς βαθμολογικές απώλειες πέρασε η πρωτοπόρος ΑΕ Νεάπολη καθώς επικράτησε με 4-1 των ισχυρών Φιλάθλων και ενώ έπαιζαν με δέκα από το 50’.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μιχαλά Κ.(12’). Στο 50’ οι Φίλαθλοι κέρδισαν πέναλτι (και αποβολή του Τοκατλιάν), που εκτέλεσε εύστοχα ο Ρούκας για την ισοφάριση. Όμως οι παίκτες του Σταμάτη Αναστασιάδη δεν υπέκυψαν και πήραν την πολύτιμη νίκη με δυο γκολ του Σαλάμη(73’ πέναλτι, 86’) και ένα του Κρίστο 60’.

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Ζαχαράτος, Γκόλφης, Καλτσάς, Κελίτσι, Καστρίτης, Κατσακούλας, Ρούκας, Στεφανόπουλος(46’ Κόκκας), Αυγουλέας, Παπακίτσος, Μπέτσος.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Σαουλίδης, Δήμου(78’ Παπαναστασίου), Τοκατλιάν, Πνευματικός Ρ., Πνευματικός Ι., Κυρίου, Κρίστο(83’ Κουτρής), Χαρίτος(53’ Χαλβατζάρας), Μουζάκη, Σαλάμης, Μιχαλάς Κ..

 

 

ΑΣ Κωφών- Δάφνη Ταμπουρίων 0-4

Στην επανάληψη η Δάφνη Ταμπουρίων υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή Κώστα Διαμαντόπουλου που πιάνει από την Δευτέρα δουλειά   με τρία γκολ του Αληφραγκή(70’, 74’, 80’) και ένα του Λουκάνι(57’) κατέβαλε τον ΑΣ Κωφών με 4-0.

Στο 58’ ο διαιτητής Μαυρομιχάλης απέβαλε για διαπληκτισμό τους Ντάρα, Μαραγκουδάκη από τη Δάφνη και τον  από τον ΑΣ Κωφών ο Τσάτσης..

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Μπάκας, Αιλάι,( 80΄Κολλύρης) Δοκιανάκης, Τσάτσης , Χατζηαργυρίου,. Τρακάκης, Γερανάκης Δουλής, Μαγκλάρας, Καραμπάσης, ( 55’ Γιασιάς) Σκαρμούτσος( 62’ Γκόντσιλ)

ΔΑΦΝΗ: Τσώτος, Ντάρας, Δεληγιαννίδης(35’ λ.τρ. Μανίκας), Γκολφίνος, Μαρίνος, Κοντομάρης(59’ Αναστάσης), Χατζηγρηγορίου(82’ Σταυρακόπουλος), Μαραγκουδάκης, Αληφραγκής, Λουκάνι Ν., Τερζής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply