Connect with us

Uncategorized

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (8/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ –  Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

ΑΕ Νεάπολη- Πυθαγόρας 6-0

Δεν δυσκολεύτηκε η πρωτοπόρος ΑΕ Νεάπολη απέναντι στον Πυθαγόρα τον οποίο σάρωσε με 6-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Δυο γκολ για την ομάδα του Σταμάτη Αναστασιάδη σημείωσε ο Σαλάμης 36’, 40’ και από ένα οι  Μουζάκη 51’, Κρίστο 62’, Μιχαλάς Κ. 75’  και Χαρίτος 88’.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Μιχαλά Κ. στο 81’. Καλός ο διαιτητής Χασάπης.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Σαουλίδης, Γιοβάννης, Τοκατλιάν, Πνευαμτικός Ρ., Πνευματικός Ι, Κυρίου, Κρίστο(62’ Χαρίτος), Χαλβατζάρας(58’ Κουτρής), Μουζάκη(71’ Φωτιάδης), Σαλάμης, Μιχαλάς Κ..

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Ντίντα, Κωνσταντίνου, Γκλεζάκος, Ισαακίδης, Γκοξάι, Βραχνός, Σμυρλής(70’ Θωμάκος), Πουλιόπουλος, Δαλέζιος(17’ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Λουκίδης, Αγαπιάδης(60’ Σκαλτσάς).

 

Πήγασος Αγίου Διονυσίου- ΑΕ Χατζηκυριακείου 0-2

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ΑΕ Χατζηκυριακείου που επικράτησε του Πήγασου Αγίου Διονυσίου με 2-0.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές πέτυχαν οι  Καμαράτος(26)  και  Κεσανίδης(91’). Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 32’ με δέκα λόγω αποβολής του Μπριλάκη με δεύτερη κίτρινη.

Καλός ο διαιτητής Σφούνος.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Σιώτης, Παπαελευθερίου(78’ Παπαδόπουλος Δ.), Βαρβαρίδης, Παπαδόπουλος Χ.(53’ Ζουριδάκης), Πιερράκος, Ζερβός, Τουλουμτζής, Κακλαμάνος(67’ Κακλαμάνος), Σούλιος, Χαρόπουλος, Σπυράκης.

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Λιναρδάτος, Γεωργίου, Λογοθετίδης, Μπριλάκης Ι., Κούκουρας, Κόφφας, Σαλίχος(59’ Φάσκο), Σιγάλας(78’ Μπάλιας), Κεσανίδης, Καμαράτος(70’ Ζαχαρόπουλος), Πετρούτσος.

 

Ένωση Καμινίων- ΑΣ Κωφών 6-0

Εύκολα η Ένωση Καμινίων «γάζωσε» τον αδύναμο ΑΣ Κωφών με 6-0 και διατηρήθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου.

Δυο γκολ για τους Καμινιώτες σημείωσε ο Κουτσούμπας Ι.(60’, 63’) και από ένα οι Γιώτης(1’), Στεφανής(6’), Χατζής(26’) και Καραμανώλης(45’).

Άψογος ο διαιτητής Ζορμπάς. Στο 86’ απέβαλε από τους φιλοξενούμενος των Λέκκα που μούτζωσε τον διαιτητή.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Μπαρλαγιάννης, Κουτσούμπας Ν., Γιώτης, Μπαρμπάτης Α., Μπετανιώτης Φ., Στεφανής(56’ Χαραλάμπους), Πληβούρης, Μπόχτης(49’ Λιανάι), Χατζής(50’ Κουτσούμπας Ι.), Δημητρίου, Καραμανώλης.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Δερβίσης, Αλιάι, Κουιμτζής, Τσάτσης(46’ Καραμπάτης), Χατζηγρηγορίου, Δούλης, Λέκκα, Τρακάκης, Μαγκλάρας, Τσακουμάγκος, Γκόντζιλ(46’ Λουλούδης, 70’ Σκαρμούτσος).

 

 

Ολυμπιακός Περάματος- Άνω Νεάπολη 1-0

Σπουδαία νίκη για τον ανεβασμένο Ολυμπιακό Περάματος που λύγισε με 1-0 την ηρωική Άνω Νεάπολη και με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του αυξάνει τις πιθανότητές του για την άνοδο.

Το γκολ που λύτρωσε τους γηπεδούχους σημείωσε στο 22’ ο Τάνκα. Στο 44’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Καρνάτου, όμως την εκτέλεση του Χαρίση απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουλικούρδης. Η Άνω Νεάπολη έμεινε με εννιά στο 50’ λόγω αποβολής του Μάνκο(κλώτσησε αντίπαλο), ενώ ολοκλήρωσε το ματς με οκτώ καθώς τραυματίστηκε ο Σαρρής, ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. Μάλιστα σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Παναγιώτη Μωραΐτη έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Λύρο να έχει δοκάρι στο 84’. Δοκάρι είχαν και οι νικητές στο 91’ με τον Τάνκα.

Πολύ καλός ο διαιτητής Αναστασίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ.: Λάτσης, Πηλαράς(59’ Κουκούλης), Ντέμα, Χατζηνικολάου, Μαντάς Γ., Χαρίσης, Τάνκα, Μπιρλούδης, Ντέμα Δ., Καλούδης(67’ Τσυανλάτιος), Τσαούσης(80’ Λέκκα).

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Κουλικούρδης, Σαρρής, Μάνκο, Χολέζας, Καρνάτος, Σπυρόπουλος, Κριμήλης, Κουστουμπάρδης(46’ Πίνας), Μαμάης(58’ Δαρείου), Χατζηγεωργίου, Κώστα(60’ Λύρος).

 

ΑΟ Ζέας- Δάφνη Ταμπουρίων 4-1

Καθοριστικό «τρίποντο» για τον ΑΟ Ζέας που κατέβαλε τη Δάφνη Ταμπουρίων με 4-1 και παραμένει στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Δυο γκολ για τους Πασαλιμανιώτες σημείωσε ο Αλιάγας(73’, 82’) και από ένα οι Μάλλης 3’ και  Στεφανίδης 33’. Για τη Δάφνη είχε μειώσει προσωρινά με πέναλτι ο Αληφραγκής. Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 40’ με τον Αλιάγα, ενώ διαμαρτύρονται στο βοηθό Βάκο για ένα ακυρωθέν γκολ του Αλιάγα στο 37’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Φωτιάδης.

ΑΟ ΖΕΑΣ: Τσιαβός, Μπίντζος(60’ Παμπουλίδης), Κουμανάκος, Κούβαρης, Ατματσίδης Σ., Μάλλης, Στεφανίδης, Χουλιάρας(76’ Κουτσουράκης), Αλιάγας, Ατματσίδης Γ., Σακελλαρίου(82’ Σιαντός).

ΔΑΦΝΗ: Πανταζόπουλος, Χουρμούζης(74’ Γιάρας), Μαρίνος, Γκολφίνος, Προκόπας, Αναστάσης, Τσώτος, Κοντομάρης, Χατζηγρηγορίου, Τερζής(69’ Μανίκας), Αληφραγκής(83’ Σταυρακόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply