Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(13/3)

Published

on

Κριός Ασπροπύργου- Δύναμη Ασπροπύργου 4-2 

 

Με τον Γιάννη Μπαϊρακτάρη στον πάγκο του ο Κριός Ασπροπύργου επέστρεψε στις επιτυχίες καταβάλλοντας την συντοπίτισσα Δύναμη με 4-2 και πλησίασε στον έναν βαθμό από τις θέσεις ανόδου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δυο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Μεϊμαρίδης(56′, 74′) και από ένα οι Γεωργιάδης(62′) και Σφακιανάκης Αγγ.(80′). Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 44′.

Η Δύναμη μετρίασε στο τέλος την ήττα της με γκολ των Αμανατίδη(90′) και Ντοντοβέτσι(94′).

Διαιτήτευσε ο Κωνσταντινίδης.

ΚΡΙΟΣ: Σοφιανίδης, Μαζμανίδης(73′ Αντωνίου), Χατζηδάκης(71′ Δρούσιας), Μιχαηλίδης, Γιαϊλίδης, Λακάι, Σφακιανάκης Αγγ., Γεωργιάδης, Δημητρέλης(46’Στυλιανού), Τόλας, Μεϊμαρίδης.

ΔΥΝΑΜΗ: Σιδηρόπουλος, Χαλιλόπουλος, Γκίνης, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης(46′ Παναγιωτόπουλος), Ντοντοβέτσι, Ευθυμιάδης, Αντωνόπουλος(90′ Ρουσίδης), Αμανατίδης, Λαμπρινάτος Ι..

 

Ευκλείδης- Πανλιοσιακός 2-0

 

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ευκλείδης, που κατέβαλε με 2-0 τον ουραγό Πανλιοσιακό, ο οποίος παραμένει χωρίς “τρίποντο” στο πρωτάθλημα.

Δύο γκολ για τους νικητές έβαλε ο Στέφας και ένα ο Γιάχο.

Διαιτήτευσε ο Μπούρδος.

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Κουφής, Κόλα, Κοντογιώργης, Ζουπάνος (75 Αργυρίου), Σταυράκης, Παλούκα Μάριος, Κασιμάτης, Γιουρούκος (46 λόγω τραυματισμού Στέφας), Γιάχος, Παλούκα Άντι, Κρυάδας.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement