Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(2/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης 

Σκορπιός Φυλής- Λέων 3-0

 

Επιστροφή στις νίκες για τον Σκορπιό Φυλής, που έκαμψε με 3-0 τον ντεφορμέ Λέοντα και πέρασε προσωρινά στην δεύτερη προνομιούχο θέση.

Σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Σύρου οι Φωτόπουλος(44’- κεφαλιά), Γεωργιάδης(72’) και Γκούμας(76’).

Καργάκος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Κολέτσι(85’ Δοσιάδης), Σκαμαντζούρας, Αυγουστής, Μπήκας, Κίτσας, Γκούμας, Φωτόπουλος, Μαρπίνης(46’ Γεωργιάδης), Παγώνης(79’ Μαυρίδης), Λέλος(85’ Τσικρικάς).

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης(84’ Ηλιάδης), Νικολόπουλος, Μανάφας, Μάρκου, Μητρόπουλος, Ζανέσης, Κουφουδάκης(69’ Ζίβας), Μήτρου(73’ Ζωγράφος), Τσάτσας, Τσιμπουρλάς, Μπουραντάς.

 

Μεγαρικός- Άγιοι Ανάργυροι 2-2

 

Στο 93’ οι Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας ισοφάρισαν σε 2-2 τον ισχυρό Μεγαρικό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 χάρη σε δυο γκολ των Κουφής Γ.Ι. στο 11’ και Κουφής Γ.Π. στο 28’.

Οι Άγιοι Ανάργυροι στην επανάληψη ζωήρεψαν μειώνοντας με το ξεκίνημα με γκολ του Θεοδωρίδη(46’). Το γκολ που έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Γιώργου Σωτήρχου πέτυχε στο 93’ ο Ζαμπέτας.

Στο 95’ ο διαιτητής Οικονόμου απέβαλε από τον πάγκο των  γηπεδούχων τον Λιόση, που είχε αντικατασταθεί.

Οι Έλευσίνιοι διαμαρτύρονται στο διαιτητή Οικονόμου για δυο πέναλτι σε ανατροπή του Τσέκα και σε χέρι αμυντικού. Γενικότερα παράπονα από τη διαιτησία έχει και ο Μεγαρικός.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σερέτης, Λιόσης(55’ Πετρόπουλος), Μητρόπουλος, Βοϊδήλας, Μωραΐτης, Κουτσουμπής, Γεωργακής, Δάλλας, Κουφής Γ.Ι.(84’ Ηλίας), Κουφής Γ.Π.(71’ Παλούκα), Ισμαΐλη(55’ Δέσκος).

ΑΓΙΟΙ:  Καπνογιάννης, Ρούσσος, Φυσαράκης, Σύρος, Κοβιός, Παρίσης, Πίνης(76’ Ζαμπέτας), Μπασέτας, Αντωνάρας(46’ Ψιμουλάκης), Τσέκα, Ζιμπερί(46’ Θεοδωρίδης).