Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(22/12)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Στο 95′ ο Μεγαρικός 2-1 τον Απόλλωνα

 

Μια νίκη που τον συντηρεί στην κορυφή τη βαθμολογίας σημείωσε στο 95′ ο Μεγαρικός, που έκαμψε στα Άνω Λιόσια με 2-1 τον φιλότιμο Απόλλωνα και βγήκε πρωταθλητής χειμώνα στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Οι φιλοξενούμενοθ προηγήθηκαν με τον Ελέζι(41′), για να ισοφαρίσει ο Απόλλων με τον Μπουζή(73′). Ο τελευταίος στο 87′ αποβλήθηκε από το διαιτητή Καργάκο με δεύτερη κίτρινη.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα κρατούσαν την ισοπαλία, ο Μεγαρικός πήρε τη νίκη στο 95′ με τέρμα του νεοεισελθέντα Στέφα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λαμπρόπουλος, Μακρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ελεύθερος(90′ Καματερός), Καπουράνη Χ., Λαθούρας, Καπουράνη Ν.(83′ Χατζόκος), Λούφης, Μπουζής, Καψάλας, Δέδες.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Κουτσουμπής(64′ Καριώρης), Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Ελέζι, Βασιλειάδης, Στεφανίδης, Στύλα(73′ Στέφα), Σακόβ(54′ Κουφής), Κουφής, Σερταρίδης.

 

ΠΑΟ Φυλής- Σκορπιός Φυλής 0-2 

 

Με νίκη αποχαιρέτισε το 2019 ο Σκορπιός Φυλής, που επιβλήθηκε του γειτονικού ΠΑΟΦ με 2-0 και παραμένει στη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Σύρου έβαλαν οι Λέλος(21′ πέναλτι) και Μαυρίδης(62′).

Διαιτήτευσε ο Μπούρδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Σκαμαντζούρας, Γκιόκας, Πασαδάκης, Αντωνόπουλος(85′ Μπελάλης), Μπίκας, Παγώνης(75′ Κίτσας), Ντόκα(80′ Χωματιανός), Γκούμας, Μαυρίδης(65′ Κάσσος), Λέλος.

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Λέων 2-3 

 

Έστω και δύσκολα ο Λέων κατέβαλε στα Νεόκτιστα με 3-2 τη Δύναμη και συνεχίζει την καταδίωξη των δύο πρωτοπόρων.

Για την ομάδα του Κούλη Καραταΐδη τα γκολ έβαλαν οι Ζαπουνίδης(18′), Βασιλόπουλος(28′) και Σιδηρόπουλος(70′).

Η Δύναμη άνοιξε και έκλεισε το σκορ με τον Λαμπρινάτο Γ.(7′ πέναλτι) και τον μόλις 14χρονο Καγιά(82′) στο ντεμπούτο του.

Καλός ο διαιτητής Δημόπουλος.

ΔΥΝΑΜΗ: Αϊβαλιώτης, Σταύρου(70′ Καγιάς), Στρατούρης, Δαμίγος Θ. Αντωνιάδης, Λαμπρινάτος Γ., Τριανταφύλλου, Δαμίγος Ι., Αμανατίδης, Χουρτσιλίδης, Στυλίδης.

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Σαχσανίδης, Βασιλείου, Καραπιδάκης(65′ Δεληγιάννης), Μήτρου, Κορδέρας(78′ λ.τρ. Γιαννακουδάκης), Ζαπουνίδης, Τσιμπουρλάς, Σιδηρόπουλος(88′ Μητσόγλου).

 

Αίας Παραλίας- Ερμής Άνω Λιοσίων 0-2

 

Δεύτερη σερί νίκη για τον Ερμή Άνω Λιοσίων που έκλεισε θετικά τη χρονιά που φεύγει, καταβάλλοντας στην Παραλία Ασπροπύργου με 2-0 του αξιόμαχου Αίαντα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σάκη Κυριακόπουλου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, χάρη σε τέρματα των Χατουσίδη(49’) και  Θεοφανίδη(80’).

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Νάκος.

ΑΙΑΣ: Θωμάς, Μπραχίμι, Ντερβισάι Μ., Ζήκας, Λανάι, Ντερβισάι Τ., Καρόλι, Αγγελόπουλος, Κόλα, Γιώτης, Λύκας.

ΕΡΜΗΣ: Τσελέπης, Θάνος(69’ Ζεϊμπέκης), Κίσσας, Κοντογιάννης, Ατματσίδης, Γκουσέτης, Χατουτσίδης, Κήττας, Αντωνίου(58’ Σιδηρόπουλος), Ιακωβίδης, Θεοφανίδης.

 

 ΑΕ Ζεφυρίου- Ίκαρος Νεοκτίστων 0-5

 

Δεν δυσκολεύτηκε ο Ίκαρος Νεοκτίστων να επικρατήσει άνετα με 5-0 της ελλιπέστατης ΑΕ Ζεφυρίου που κατέβηκε με μόλις 11 παίκτες και έκλεισε τις υποχρεώσεις του με νίκη το 2019. Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Τεπετόβ, που σημάδεψε το δοκάρι.

Από δύο γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Ντεγκράν(37’, 77’) και Φωτιάδης(49’, 65’) και ένα ο Ανδρεάδης(47’).

Καλός ο διαιτητής Λάμπρου.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Τζώλος, Μπουντουβής, Σιρινίδης, Βασιλείου Β., Γιάγκος, Θανάσης, Σερεμέτης, Μπακόπουλος, Χατζηγιάννης, Κουτσούμπας, Βασιλείου Κ..

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Ντε Κραν, Σύρος, Σίνος, Μπάρλος, Μυλωνάς, Ανδρεάδης, Τεπετόβ(81’ Μπόικα), Μάμμας(66’ Ρούσσος), Φωτιάδης(72’ Μάρκου), Αθανασόπουλος(79’ Κατσή).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply