Connect with us

Uncategorized

Οι αγώνες στον 9ο όμιλο (αναλυτικό ρεπορτάζ)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων του 9ο ομίλου. Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Αρέσκεται στα… δύσκολα!

Ο Πανναξιακός πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Ατρόμητο (2-1), δείχνοντας ότι διαθέτει ομάδα ικανή για πρωταθλητισμό!

Την φετινή σεζόν έχει αποδείξει ότι είναι… φτιαγμένος για τα μεγάλα παιχνίδια. Το είχε κάνει και στη Βάρη την 3η αγωνιστική όταν και είχε επικρατήσει του τοπικού Αστέρα με 1-0, ωστόσο το έπραξε και χθες! Ο Πανναξιακός πήρε το ντέρμπι του 9ου ομίλου κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 και πλέον τα πράγματα όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης αρχίζουν να αποκτούν μια… άγρια ομορφιά. Η ομάδα του Γιώργου Βλαστού πραγματοποίησε ίσως το καλύτερο της παιχνίδι βάζοντας… φρένο στο αήττητο σερί των Πειραιωτών.

Ιδανική εκκίνηση

Στο α’ μέρος το Κυκλαδικό συγκρότημα αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 6′ ο Δερμιτζάκης μετά από ωραία πάσα του Τζωρμπατζάκη έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μπουν στα αποδυτήρια δίχως να έχει αλλάξει κάτι. Στο β’ μέρος οι Πειραιώτες βελτίωσαν την εικόνα τους κερδίζοντας όσο περνούσαν τα λεπτά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 75′ σε μια ανύποπτη φάση η ομάδα του Σταύρου Ηλιούπολου κέρδισε πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε εντονότατα από τους νησιώτες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νταλάκος ο οποίος ευστόχησε για το 1-1. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, το οποίο ήταν ικανό να τους χαρίσει το πολύτιμο… τρίποντο. Στο 83′ ο Ντούκα μετά από όμορφη ατομική ενάργεια νίκησε τον Θωμόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Μακρυπόδης (Αχαϊας)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Τερόλλης, Αθανασίου, Ντούκα (85′ Κατσάνης), Δερμιτζάκης (91′ Χαμηλοθώρης), Μπονιάκος (68′ Κεμαβόρ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Θωμόπουλος, Μπέλιας (61′ Μητρόπουλος), Γαβαλάς, Κρητικός, Μαζαράκης, Νταλάκος, Κακκαβάς (71′ Μυλωνάς), Λοϊζίδης, Μανουλίδης, Πολυχρονίδης (20′ λ. τρ. Σταθουλόπουλος), Δανασής.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ1-1

Ο Αστέρας Βάρης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα του Ατρόμητου στη Νάξο και να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας με το Κερατσίνι (1-1). Μόλις στο 15′ οι ”ροσονέρι” κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Διονυσόπουλος για το 1-0. Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη πίεσε για την ισοφάριση και δικαιώθηκε, αφού στο 87′ ο Ψυχογιός έσωσε την παρτίδα για τους ”κυανόλευκους”. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιδηρόπουλου στο 89′ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Ρατσιάτος(Αργολίδας)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Κώστας Κλείσαρης): Δημητρόπουλος, Καρράς, Κουλακάκης, Σιδηρόπουλος, Βατής, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Χατζής (85′ Κατσικογιάννης), Μαριόλης, Πουλάκης (82′ Πλίθης), Καμένος (80′ Τρουμπούνας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Μαρινάκης, Κολοφώτης (46′ Καρδαμίτσης), Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής (85′ Συμεωνίδης), Κοζής, Αλεξίου, Παπαδημητρόπουλος (60′ Ψυχογιός), Κάρδαρης, Ζώνας, Λαναράς.

 

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3-0

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε η Τριγλία Ραφήνας που επικράτησε με 3-0 του ΑΠΟ Νικολακάκη. Οι ”κιτρινόμαυροι” μπήκαν από το 1′ του αγώνα δυνατά στον αγωνιστικό χώρο φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 24′. Ο Στρόμπουλος εκτέλεσε το φάουλ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τσούνη. Στο 63′ ωστόσο ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε το… αίμα του πίσω καθώς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-0. Στο 68′ ήταν η σειρά του Σκαφίδα να δει την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Τσούνη. Στη συνέχεια ο Χατζάκης πήρε το… όπλο του και με δυο προσωπικά τέρματα (78′,88′) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Καμπαξής (Εύβοιας)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Γκουτσιάς, Στρόμπουλος, Αλεβίζος, Μπλιάμπλιοας, Τσέπας, Σκαφίδας (85 Ματζώρος), Ράμο, Τσάγκαρης, Σταμπέλος, Μάντζης (70 Μουλάκης), Χατζάκης (89′ Αγγελόπουλος)

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Τσούνης, Περιβολαράκης, Τσιτοφώτος, Σπυρίδης Ι., Συρίγος, Ανδρεάδης (75 Λουκάς), Τερζίεφ (77′ Δαραμούσκας), Κωβαίος (85 Πιτσούνης), Εγιουρούμ, Σπυρίδης Γ., Λαζαρίδης

ΑΛΕΚΟΣ ΚΕΛΟΓΛΟΥ

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ-ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σημείωσε ο Περαμαϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. Το τέρμα που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους νεοφώτιστους σημείωσε στο 17′ ο Σαμαράς με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια για την ισοφάριση, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 88′ όμως ο Βελετάκος είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Τσιγκούλης): Αραχωβίτης, Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης, Τσίκλος (55′ Βαφειάδης Σ.), Γαντζούδης (67′ Πάλλης), Μπεριάνης, Μούργος (80′ Κωστάκης), Γιαχάεβ Α., Πούλος, Βελετάκος, Γιαχάεβ Β.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μώτος, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Σαμαράς, Ιατρού, Ντούλιας (77′ Νίκο), Μπερνιδάκης, Σιδέρης (82′ Χατζηγιαννάκος), Ανδριανόπουλος (64′ Κονέ).

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ-ΑΟ ΔΙΚΑΙΟY1-4

Αναμενόμενη νίκη σημείωσε ο ΑΟ Δικαίου μέσα στην Ρόδο απέναντι στον τοπικό Διαγόρα, του οποίου επιβλήθηκε με 4-1. Στο 18′ ο Πανόπουλος με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους νεοφώτιστους, με τον Σκαλέρη στο 26′ να γράφει το 2-0. Στο 66′ ο Γκουντελίτσας έκανε το 3-0, ενώ στο 84′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το γκολ της τιμής για τους ”κυανέρυθρους” σημείωσε στο 91′ ο Ιμεραλιλάι. Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας (Αθηνών)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Γιακούμαρος, Κενενούνης, Χατζηπέτρος, Κετσές, Κιόσκου, Καραγεωργίου, Κωνσταντινίδης (67′ Πατούχος), Ιμεραλιλάι, Διακάκης, Φλεβάρης, Μπαούρης

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Μποιλής Γ., Πανόπουλος, Γκουντελίτσας, Σωτίρι (46′ Οικονόμου) , Χατζησουλειμάν (71′ Πης), Χατζηβασίλης (61′ Τράκας), Χιούσι, Χατζηφούντας Μ., Σκαλέρης, Κεφαλιανός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΣΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply