Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες της Β’ ΕΠΣΠ (5/5/19)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Η Αίγινα επέστρεψε στην Α’ Πειραιά 1-0 τον Ολυμπιακό Περάματος !!!

Ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της η ΑΕ Αίγινας  επέστρεψε στην Α’ Πειραιά . Η νησιώτικη ομάδα παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά κατέβαλε   πανάξια με 1-0  τον αξιόμαχο Ολυμπιακό Περάματος στο ντέρμπι κορυφής.

Το  πανάκριβο γκολ πέτυχε στο 57’ ο Σπυριδάκης με κεφαλιά  προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στην εξέδρα που ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Επιβλητική όπως πάντα η διαιτησία του Ηλία Σπάθα που  έδωσε ρεσιτάλ.

ΑΙΓΙΝΑ : Μπακόμητρος Κ., Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Πάλλης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης( 90’ Πιπίνης) Τρίμπος, Γκοτζούλιας( 89΄Γκαρής) Μπακόμητρος Ν, Σάνι( 78’ Φεϊζούλα )

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜ.: Φωτόπουλος, Καπέρης( 62’ Πρίντεζης) Θεοχάρης, Πέτσος, Ψυλλάκης, Θεοδωράκης, Παπαδάτος, Κρίστο, Χανιώτης, Νικολακάκος( 75’ Μαρουσάκης) Κωνσταντίνου.

 

Οι Νέοι Ευγενείας  στα play off 5-0  τον  Αργοναύτη

Οι Νέοι Ευγενείας  σάρωσαν με 5-0  τον  Αργοναύτη , αλλά  πανηγύρισαν περισσότερο την ήττα του Αστέρα Νίκαιας από τον Άρη Αμφιάλης..Μια ήττα που τους  έφερε  στα play off όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο τους….

Να σημειωθεί ότι ο Αργοναύτης κατέβηκε με 10 παίκτες αφού δεν υπήρχε δεύτερος μικρός στην ενδεκάδα . Σε κάποιες περιπτώσεις όμως οι Ευγενιώτες εφάρμοσαν το fair play παίζοντας κι αυτοί με δέκα….

Μόλις στο 5’ οι γηπεδούχοι προηγούντο 2-0 με δυο γκολ του Σκουλουδάκη( 3’,5’) . Στο 32’ ο Κουρπάς πέτυχε το τρίτο τέρμα για  να ολοκληρώσει την νίκη ο Τριανταφύλλου με δυο προσωπικά τέρματα ( 74’, 84’)

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μπαλαχούτη.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Γκανάς( 46’ Χαλκιάς) Δημόπουλος, Πολυχρονάκης,( 46 Κασσαλής) Δαλέζιος( 62 Κωνσταντίνου) Λοξός, Τριανταφύλλου, Μπέκα, Σπανόπουλος, Σκουλουδάκης( 38’ Βαρβάκης)  Μαργούνης, Κουρπάς .

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ : Ελαφρόπουλος, Κούτρας, Μπορδόκας, Παγώνης( 60’ λ.τρ.Σάββας) Σάσαρης, Φράγκος, Μπαλτά, Αντωνιάδης, Λιάρος, Δημητρακαρέας( 46’ Παράσχος ) .

 

Αστέρας Νικαιας- Άρης Αμφιαλης  0-3

 

Ο Άρης Αμφιάλης πέρασε σαν σίφουνας από τη Νίκαια σαρώνοντας τον τοπικό Αστέρα με 0-3 και διέψευσε τις Κασσάνδρες . Έτσι θα ξεκίνήσει από την δεύτερη θέση στα playoff ανόδου,

Αντίθετα ο Αστέρας Νίκαιας έμεινε εκτός αφού τον έπιασαν οι Νέοι Ευγενείας που ισοβάθμησαν μαζί του και υπερτερούν στην ισοβαθμία…

Ο Βαλσαμίδης στο 43’ άνοιξε το σκορ για να σημειώσουν οι φιλοξενούμενοι δυο ακόμα γκολ στην επανάληψη με τους Κανταρά 59’ και Καλούδη 89’.

Ο Αστέρας πάλεψε αξιοπρεπώς και  στάθηκε άτυχος σε δυο περιπτώσεις όπου είχε δυο δοκάρια σε σουτ του Λαλάι ( 73, 85’) .

Άψογος ο διαιτητής Κακριδής .

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ.: Βελαλόπουλος, Κανταρτζόπουλος, Πολλάτος( 72’ Ορμενάι) , Συρίγος, Ψυχίδης Τσιτούρας ( 63’ Αξιώτου) Λαλάι, Μιχαηλίδης, Βελαλόπουλος Σ.( 61’ Καλογερόπουλος)  Σωπιάδης Κουβάτσος( 46’ Κουτσουμπής)

ΑΡΗΣ ΑΜΦ.: Τριανταφύλλου,  Αναστασίου Γ. ( 77’Χριστοφής) , Χατζησεβαστός, Αναστασίου Δ.,  Πολλιάς, ( 46΄Κορέντιος) Πλατσίδας( 61’ Καλούδης). Κανταράς( 66’ Ξύγκος), Χασάπης, Μηνόγιαννης, Βαλσαμίδης, Μπαρμπαθανάσης ..

 

Πανιώνιος Κερατσινίου- Φαληρικός 1-1

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον Πανιώνιος Κερατσινίου και Φαληρικός μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ ( 1-1) .

Προηγήθηκαν οι Κερατσινιώτες με πέναλτι του Μάνδυλα στο 36’ για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Μελαμπιανάκη στο 85’.

Σωστός ο διαιτητής Δαμιανάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.: Κατρής, Μάνδυλας, Γεωργίτσος( 46’ Κοκκώσης) Μαυρομάτης,Τόρας, Ευθυμιάδης, Μπαξεβανάκης, Λεβάκος( 75΄Περράκης) Κεκάκος( 85΄Πουλημένος), ΛΟυκίδης, Τσιάκος( 70’ Χάσκος),

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ :  Γιαννούλης, Σουνόγου, Γιακασίκογλου( 60’ Στογιάνοβ) Τζεγιαννάκης , Βασιλικής, Καλαιτζόγλου( 65 Θεοφιλάτος) Μαύρος, Ανεστίδης, Τάχο, Μελαμπιανάκης, Παλούκης

 

Φίλαθλοι – Πανφαληρικός 3-2

Μετά από ωραίο αγώνα οι Φίλαθλοι επικράτησαν με 3-2 του Πανφαληρικού που θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση στα play out..

Οι Φαληριώτες μόλις στο 1’ άνοιξαν το σκορ με τον Ζερτίδη  Γ., αλλά οι Φίλαθλοι χωρίς να κάνουν  αλλαγές στο παιχνίδι ( μόνο 12 κατέβηκαν στο γήπεδο γύρισαν το παιχνίδι σε 3-1 με τέρματα των Ξηρογιάννη 20’, Σίντρε 46’ , 55’ .

Μείωσε σε 3-2 ο Φραγκόπουλος στο 80’.

Σωστός ο διαιτητής Ποτόγλου.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ : Γιώτης , Πανταλέων, Ρεϊσόπουλος, Κουκουβίνος, Παπακωνσταντίνου,, Μαθιουδάκης, Βουρλούμης, Χαϊδάκης, Σίντρε, Ζάχαρης, Ξηρογιάννης

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Βαγγέλης, Καραχρήστος, Παναγιωτακόπουλος, Γκότσης, Μπλέραντ, Αρτεμάκης, Μαυρίκος( 71’ Γκρινιάρης) Φραγκόπουλος, Ζερτίδης Γ. ( 73΄Αναστασόπουλος) , Ζερτίδης Δ..,Σκόκοτας ( 53’ Αλεξάν)

 

Θησέας – Αστέρας Κερατσινίου 0-0

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, αλλά και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον Θησέας και Αστέρας Κερατσινίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα ( 0-0)

Οι Κερατσινιώτες θα ξεκινήσουν στα play off από την τα΄΄εταρτ θέση…

Διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης

ΘΗΣΕΑΣ: Τσιάβος, Δρόσος( 55’ Χαιρέτας Γ), Χαιρέτας Χ., Αλευριάδης, Χαιρέτας Δ., Σακκάς, Χυτηρης, Παυλίδης, Καφαταρίδης, Ιωάννου, Μάγκος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Βλαχάκης, Μανώλης, Μπακαλιάνος, Δεσύλλας, Τσάγαρης, Λαμπρινάτος, Κάβουρας( 67’ Καραγιάννης ) , Κουκουνάκης( 86’ Παναγιώτου) , Σαλάτας( 46’ Μπότσι) , Ντραγκότι, Μπρακάι ( 61’ Κυπριώτης)

 

Άνω Νεάπολη- Νίκη Ρέντη 0-6

 

Εύκολο πέρασμα είχε η πρωταθλήτρια Νίκη Ρέντη από το «Π. Νικολαΐδης» σαρώνοντας με 6-0 τν ουραγό και υποβιβασμένη Ανω Νεάπολη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πέντε από τα έξι γκολ του αγώνα μπήκαν στο πρώτο μέρος.

Τρία τέρματα για την ομάδα του Βασίλη Ιωαννίδη έβαλε ο Σαμοθράκης(12’, 30’, 47’) και από ένα οι Αλ Μπασάμ(8’),  Σχίζας(23’) και Σταθελάκης(31’).

Οι νικητές στο 73’ έχασαν και πέναλτι με τον Σαμοθράκη(δοκάρι).

Σωστός ο διαιτητής Παρισσόπουλος.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Ιακωβίδης, Χελβατζιάν, Πάχος Μ., Νόκες, Καρνάτος, Δημητρίου, Γκριτζάπης(52’ Μανδέκης), Σπανάκος, Τσορτανίδης(46’ Δημόπουλος), Αχλαδιώτης, Σταυράκογλου(56’ λ.τρ. Γιακιντζής)

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Σχίζας(36’ Τσούλος), Χιώτης, Κερπάσι Α., Κερπάσι Ν., Σταθελάκης, Τσιρογιάννης(49’ Λογοθέτης), Σαμοθράκης, Δασκαλάκης(54’ Ζορμπαλάς), Αλ Μπασάμ(46’ Σαμπάνης).

  • Η διοίκηση της Άνω Νεάπολης συγχαίρει το σωματείο της Νίκης Ρέντη για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α’ Πειραιά.

 

Ένωση Καμινίων- Παντζιτζιφιακός 1-4

 

Αλώβητος πέρασε την τελευταία αγωνιστική από το Ρέντη ο Παντζιτζιφιακός, καθώς επιβλήθηκε με 4-1 της Ένωσης Καμινίων και θα παλέψει για την παραμονή του από την πρώτη θέση των πλέι άουτ. Από την άλλη οι Καμινιώτες, που έδωσαν χρόνο σε αρκετά νέα παιδιά στην ενδεκάδα θα ξεκινήσουν από την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Για τους φιλοξενούμενους τα γκολ πέτυχαν οι Καρανίκας(15’), Κουρτεσιώτης(26’), Παππάς(42’) και Θωμαΐδης(49’).

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μπέρμπερη(85’), ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Μουρελάτο στο 65’(απέκρουσε ο Ρουμελιώτης).

Καλός ο διαιτητής Μπεσίρης.

ΕΝΩΣΗ: Μπροτζάκης, Καραμολέγκος, Μποντοζάκης(51’ Σαουλιάς), Σουλεϊμάνης, Ρήτας, Μπριλάκης, Μπέρμπερη, Κακαβογιάννης(76’ Απέργης), Κοκράνης(65’ Κοτανίτης), Λούβης, Σίσκοβ(46’ Μουρελάτος).

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Ρουμελιώτης, Μπαγιάτης(75’ Χαρτουλάρης), Σωτηρόπουλος, Τσαπανίδης, Κονταράτος, Κουλάι, Κουρτεσιώτης(53’ Τσεκούρας), Καρανίκας, Ελευθεράκης(69’ Παπαδούλης), Παππάς(53’ Ανδρώνης), Θωμαΐδης.

 

Πειραϊκός- Λέοντες Καμινίων 2-0

 

Από την τρίτη θέση των πλέι οφ ανόδου θα ξεκινήσει ο Πειραϊκός, μετά και την επικράτησή του την τελευταία αγωνιστική με 2-0 επί των Λεόντων Καμινίων.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους νικητές πέτυχαν οι Λούπος(5’- κεφαλιά) και Παφίλης(85’).

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Παυλίδη(78’).

Στο 72’ ο Πειραϊκός πέτυχε κι άλλο γκολ με τον Τσαλατσάνη, που ακύρωσε όμως ο βοηθός Χρηστάκος για οφσάιντ.

Άριστος ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Καραμπάτσης, Καλυβοκάς, Θεοχαράκης, Καραλάγας, Τραγανός, Κουτλής(55’ Παυλίδης), Λούπος(63’ Τσαλατσάνης), Γκούρι, Μούχο(71’ Φριντζάλας), Αράπη(75’ Παφίλης).

ΛΕΟΝΤΕΣ: Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνιδης(50’ Καλλής), Αντωνίου, Διαμαντόπουλος, Μουστάκας, Λώλος, Ντελίου, Μπαλτιμάς, Ζεκίρι, Ζούβελος, Σημαντήρης.

 

Νέο Ικόνιο- Ηρακλής Νίκαιας 3-2

 

Σπουδαία εμφάνιση για  το Νέο Ικόνιο, που καρτέβαλε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-2 τον Ηρακλή Νίκαιας και θα ξεκινήσει στα μπαράζ της παραμονής με ένα βαθμό από την τρίτη θέση.

Και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος. Οι Περαματιώτες προηγήθηκαν 3-0 με γκολ των Αράπι(51’, 62’) και  Κοντογεώργη(50’), για να μετριάσει την ήττα του ο Ηρακλής με τέρματα των Ντομπρίν(79’) και  Χατζηλία(83’). Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία από την δεύτερη θέση των πλέι οφ.

Καλός ο διαιτητής Μαρινάκης.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Δαναμίδης, Δριβάκος, Παπασταθόπουλος, Καραπετσάνης, Χατζηπέτρος, Αράπι, Δρογγίτης(75’ Περάκης), Κόντζογλου(68’ Σουγλάκος), Μαθιόπουλος(46’ Λακέρδας), Κοντογεώργης, Λιώσης(65’ Παντελιάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ιατρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Γιαννούσας, Ψωμάς, Σαουλίδης, Γκούμας, Ντομπρίν, Μπεζδικιάν(70’ Βλαχουτσάκος Γ.), Χατζηλίας, Κατσιμοίρης(62’ Κυριακίδης), Μπάνος(46’ Φλαμπούρης).

 

ΑΟΚ Φαλήρου- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 5-2

 

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΚ Φαλήρου «καθάρισε» το ματς, επικρατώντας με 5-2 του Φοίνικα Αγίας Σοφίας και θα ξεκινήσει με έναν βαθμό στα πλέι οφ ανόδου.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μέκι Ομάρ(3’),  Αντωνίου(13’ αυτογκόλ) και  ο εξαιρετικός Σταμούλης(29’, 30’ , 41’).

Για τον Φοίνικα, που θα υπερασπιστεί την παραμονή του από την τελευταία θέση των πλέι άουτ, σκόραραν οι Σιγάλας(36’) και  Περάμαντζης(75’).

Σωστός ο διαιτητής Ορφανός.

ΑΟΚ: Μεπκήρος(46’ Γιαννόπουλος), Πεσλής(57’ Μάτσης), Ρέστης, Δόσιος, Καραγιάννης(73’ Πούπου), Μέκι Ομάρ, Κωστίκος, Δεληβασίλης, Σταμούλης, Μπεργκάσι(61’ Χαρίτος), Πατεράκης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Νταούλια, Κατσικούρης, Γούτης, Αντωνίου(85’ Καράτσαλος), Κοντογιαννόπουλος, Σιγάλας, Κολλυρόπουλος, Κούζηλος(54’ Κανάρης), Περάμαντζης, Στρίγγος(71’ Αγοριανίτης).

 

Ολυμπιακός Κερατσινίου- Σπίθα 1-4

 

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τη χρονιά η Σπίθα, καθώς επικράτησε στη Χαραυγή με 4-1 του Ολυμπιακού Κερατσινίου, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Δυο γκολ για τους νικητές έβαλε ο Φλορέα(77’, 86’) και από ένα οι  Μαγριπλής(3’) και  Πηλαρινός(32’).

Για τον Ολυμπιακό σκόραρε ο Παπανδρέου στο  50’.

Παράπονα από τον διαιτητή Γιανναράκη έχει ο Ολυμπιακός Κερατσινίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντασκαγιάννης, Βαλάκος, Μέντης(46’ Χαριτίδης), Αποσπόρης, Κεφαλίδης, Κασιδάκης, Θεοδωρόπουλος, Καθαρόπουλος, Θωμάς(72’ Βασιλείου), Παπανδρέου, Πρωτόπαππας(49’ Σπυριδάκης).

ΣΠΙΘΑ: Νταβτιάν, Μακρής(82’ Δευτεραίος), Βελισκάκης, Γκίλας, Παπαδόπουλος Σ., Σαμωνάκης, Φλορέα, Χαραλαμπίδης, Πηλαρινός, Μαγριπλής, Παπαδόπουλος Π.(55’ Κακιώνης).