Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες play-off στην Β’ ΕΠΣΠ (2ος όμιλος)

Published

on

Ο ΑΟ Καραβάς επανήλθε στην Α΄ 2-0 τον Πανφαληρικό

Μετά από δυο χρόνια ο ΑΟ Καραβάς επέστρεψε στη A’ Κατηγορία .  Ότι δεν κατάφερε στην κανονική διάρκεια , το κατάφερε στα πλέι οφ  , νικώντας τον Πανφαληρικό με 2-0. Στο τέλος τα πανηγύρια ήταν έξαλλα .

Το παιχνίδι κρίθηκε από το α’ μέρος . Το σκορ  άνοιξε στο 15’ ο Σαουλίδης με πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι αμυντικού με υπόδειξη του βοηθού Κοντιζά.

Στο 36’ ο Πρίντεζης με πλασέ« ζευγάρωσε » τα τέρμα της ομάδας σε μια φάση όπου οι του Πανφαληρικού διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Οι Φαληριώτες  που έχουν παράπονα από τη διαιτησία τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολών των Τσαλατσάνη 72’ και Ξίγκου 80’με δεύτερη κίτρινη.

Στο 70’ πήρε δεύτερη κάρτα από τον διαιτητή Κουβέλη και ο Σαλίμπασα από τον πάγκο ( είχε γίνει μόλις αλλαγή)

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ Χατζησταύρου , Σουνόγλου( 26’ Μαρκάκης) , Παπαϊωάννου, Καφούρος, Τσίρμπας,. Κοντραφούρης Δαγκλής( 82’ Γεννιτσαρίδης) , Τσαλατσάνης, Ξίγκος, Τσελίκια Χατζηβασιλείου

ΚΑΡΑΒΑΣΜώτος Νάκος, Μυτιληναίος, Συριανός, Λώλος( 65’  Κονδύλης ) , Σκρόνιας( 50’ Μαλίκας) , Ρηγούτσος, Σαλίμπασα( 68’ Ελκάντι) , Κασάρα, Σαουλίδης Πρίντεζης

 

ΑΣ Ποντίων – Μιθριδάτης 3-0

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον  ο ΑΣ Ποντίων σάρωσε στην επανάληψη τον Μιθριδάτη με 3-0 και κατέλαβε την δεύτερη θέση στα μπαράζ.

Μετά από ένα άγονο α΄ημίχρονο ο Σιάγκας πήρε την ομάδα στους  ώμους του και με τρία προσωπικά τέρματα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του ( 50’,62’, 70’)

Άψογος ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Γκίνη, Παπαδόπουλος, Πολυχρονάκης( 46’ Κουρτίδης) Σιάγκας) Τζίτζηρας, Παπαλαζάρου, Τζίντζος, Γεργρεριτάκης, Ντέρτζιο( 56’ Μυλωνάς) Σταματέλος, Παπαλεξάνδρου( 71’ Αλβανός)

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ :Λαζαρίδης, Χαλκίδης , Κρανίδης, Κουϊμτζίδης Λ., Κουϊμτζίδης   Κ. ( 75’ Σαουλίδης) Λαμπριανίδης( 80’ Σωτηριάδης) Σιδηρόπουλος, Μανουλίδης, Ανδρεάδης, Καστρινόπουλος

 

Η ΤΕΛΙΚΗ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α.Ο. Καραβάς  10

Α.Σ. Ποντίων 6

Πανφαληρικός 4

Μιθριδάτης 2

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply