Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες play-out στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΠ

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 

PLAY – OUT

 

Φαληρικός – Νίκη Ρέντη  3-0

Χαλκηδόνα – Αστέρας Νίκαιας  2-0

 

Φαληρικός – Νίκη Ρέντη   3-0

Με το ξεκίνημα των πλέι οφ ο Φαληρικός  κατάφερε ουσιαστικά να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία , αφού έφτασε ήδη τους έξι βαθμούς .

Η επικράτηση των νικητών ήλθε στην επανάληψη . Από τη στιγμή που ο Ξένος στο 50’ ‘άνοιξε το σκορ , τα πράγματα έγιναν  εύκολα για αυτούς , που κινήθηκαν πλέον με μεγαλύτερη άνεση στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι ο Ρούκας στο 68’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του που σημείωσε  και τρίτο τέρμα στο 76’ με τον Θωμά.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κωνσταντοπουλου

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Κρασσάς , Ραπτόπουλος, Αδαμίδης, Ρούκα, Κοτσιοβός, Κουρούνης, Ξένος, Κουφουδάκης9 61’ Χανιώτης) Θωμάς( 80’ Ρακιντζής) Μπαρλής, Σαραγάς( 72’ Χατζημελετιάδης)

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ : Ζίλο, Τσελίκας, Καραγιαλάνης, Τσιρογιάννης Β., Πήλιουρης Κερπάσι, Μάζης Τσιρογιάννης Α( 80’ Σταθελάκης ) Παπαδόπουλος, Λανάι ( 73’ Σιδεράς) Διβόλης( 70’ Χουτζιούμης)

 

Χαλκηδώνα- Αστέρας Νίκαιας 2-0

 

Με πρωταγωνιστή τον Ζούπα που πέτυχε και τα δύο γκολ του ματς, η Χαλκηδώνα επιβλήθηκε του Αστέρα Νίκαιας με 2-0 και πλέον είναι πολύ κοντά στην παραμονή της, σε αντίθεση με τους Νικαιώτες που παραμένουν ουραγοί με μηδέν βαθμούς.

Στο 26’ η Χαλκηδώνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κούβαρη από τον Καλογερόπουλο, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι του Αστέρα στο διαιτητή Μπαλαχούτη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Ζούπα για το 1-0. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 44’ μετά από εκτέλεση φάουλ.

Η επανάληψη κύλησε χωρίς τίποτα το ενδιαφέρον από πλευράς φάσεων ..

Ο διαιτητής Μπαλαχούτης στο 30’ διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, καθώς όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνος φίλαθλοι με διακριτικά του Αστέρα Νίκαιας πέταξαν μπουκαλάκια με νερό προς τον βοηθό Μουμπογιατζόγλου, χωρίς όμως να τον πετύχουν.

ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ: Θανασούλας, Μαρούλης, Κουκούλας, Ρέτσος, Τσιριγώτης, Γκόλγκαρης, Γιαλελής(63’ Χατζηκυριάκου), Κούσιας, Παναγάκος(86’ Καλογερόγιαννης), Ζούπα, Κούβαρης(69’ Πνευματικός).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιώτης, Βικάτος(74’ Μπουρογιαννόπυολος), Μανωλιάς, Τσιτούρας, Καλογερόπουλος, Πλιάγκας, Καστρινόπουλος(81’ Γρυπάρης) Ιωάννου, Ιωσηφίδης(46’ Φλαμπούρης), Γκιόκας, Δερβένης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ( Σε έναν ( 1) αγώνα)

 

  1. Φαληρικός     3-0       6 βαθμοί
  2. Χαλκηδόνα    2-0        5 βαθμοί

……………………………………..

  1. Νίκη Ρέντη 0-3  1 βαθμός

………………………………………

  1. Αστέρας Νίκαιας 0-2 0 βαθμοί

 

Η επόμενη αγωνιστική

Φαληρικός – Χαλκηδόνα

Νίκη Ρέντη – Αστέρας Νίκαιας