Connect with us

stoplekto

Οι απουσίες στοίχισαν στον Πυθαγόρα

Published

on

Οι πολλές απουσίες  στοίχισαν φέτος στον Πυθαγόρα Περάματος .

«Παιδιά στα οποία στηριχτήκαμε και πιστεύαμε ότι θα είχαν μεγαλύτερη προσφορά φέτος  μας έλειψαν για διαφόρους λόγους με αποτέλεσμα η πορεία μας να μην είναι όπως θα θέλαμε » δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μάνσαλης.

Οι Μπεμπέκας και Κοτσάλεβ  σταμάτησαν για προσωπικούς λόγους. Επίσης οι Εκίζογλου, Σπάχος, Αλεξόπουλος, Αγαπιάδης απέχουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας , όπως το τελευταίο διάστημα και οι Σμυρλής και Ισαακίδης.

Τραυματίες είναι ο Θωμάκος( τράβηγμα στον οπίσθιο δικέφαλο), ο Πουλιόπουλος ( θλάση στο δικέφαλο) ενώ πρόβλημα υγείας  με υψηλό πυρετό παρουσιάσε ο Σκαλτσάς που προπονείται πλέον κανονικά. Απουσίασε επίσης και ο Κοσυφάκης που έγινε μπαμπάς( η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι).  Ο τελευταίος όμως αναμένεται να επιστρέψει σύντομα κοντά στην ομάδα .

Αναφερόμενος στα υπόλοιπα θέματα ο Δ. Μάνσαλης τόνισε:

«  Είχαμε φιλοδοξίες για κάποια παιδιά που προέρχονται από το εφηβικό τμήμα, αλλά  δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν  έχουν αποδώσει  τα αναμενόμενα  και δεν μας έχουν δικαιώσει. Ευελπιστούμε στο μέλλον να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες

*Σημαντικό και ιστορικό γεγονός θεωρείται για τον Πυθαγόρα το  γεγονός ‘ότι λειτούργησε φέτος εκτός από το εφηβικό και τμήμα προτζούνιορς με παιδιά γεννημένα το 2003 που προπονεί ο Δημήτρης Μάνσαλης..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply