Connect with us

stoplekto

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ..

Published

on

Αναλυτικά τα όσα υπογράμμισαν οι πρωταγωνιστές

Χρήστος Γιαννακόπουλος (πρόεδρος Αστέρα Βάρης): “Τιμή στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και για το τελικό αποτέλεσμα, που κάνει χαρούμενη όλη τη Βάρη. Είμαι τρία χρόνια πρόεδρος στην ομάδα και μου δίνει μεγάλη χαρά το γεγονός ότι έχουμε κατακτήσει δύο τίτλους”.

 

Γιώργος Αρχοντάκης (προπονητής Αστέρα Βάρης): “Νικήσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, σε ένα πολύ κακό γήπεδο, που δεν ευνόησε καμία από τις δύο ομάδες. Επιτέλους, ο Αστέρας Βάρης πήρε το Κύπελλο! Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν”.

 

Αργύρης Πλίτσης (αρχηγός Αστέρα Βάρης): “Τρίτη και φαρμακερή! Είμαι 20 χρόνια στην ομάδα και έφτασε η ώρα να κατακτήσω ένα κύπελλο. Τιμή για τον καθένα να παίζει σε έναν τελικό, πολύ περισσότερο όταν το κατακτάει”.

 

Λευτέρης Στρατής (ποδοσφαιριστής Αστέρα Βάρης): “Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ημασταν πειθαρχημένοι σε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε απλά να διατηρήσουμε το προβάδισμα. Είναι τεράστια τιμή για εμένα να ανακηρύσσομαι MVP. Αποτελεί μία προσωπική καταξίωση για την προσπάθεια που έχω κάνει. Ομως, MVP είναι όλη η ομάδα, όχι μόνο εγώ. Πλέον, στόχος μας είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα”.

 

 

Σπύρος Γκίκας (ποδοσφαιριστής Αστέρα Βάρης): “Αποτελεί τιμή για κάθε παίκτη να αγωνίζεται σε έναν τελικό και να τον κατακτά. Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον κόσμο και στον πρόεδρο”.

 

Νίκος Καρδάσης (πρόεδρος Αχαρναϊκού): “Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο και να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣΑΝΑ για το γήπεδο”!

 

 

Φώτης Θανέλλας (προπονητής Αχαρναϊκού): “Ηταν πολύ κακό το γήπεδο για να γίνει ένας τέτοιος τελικός. Οταν όλα είναι γιορτή, το γήπεδο πρέπει να είναι αντάξιο. Πλέον, βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα”.

 

 

Βασίλης Λαναράς (ποδοσφαιριστής Αχαρναϊκού): “Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη και δεν νικήσαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας για το Κύπελλο. Τώρα πλέον σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα”.

 

Μπάμπης Κοκόλης (ποδοσφαιριστής Αχαρναϊκού): “Ημασταν καλύτεροι από τον Αστέρα, όμως δεν είχαμε την τύχη μαζί μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας στήριξε. Επίσης, ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ προς την ΕΠΣΑΝΑ για το υπέροχο γήπεδο”.

 

 

Φώτης Μαγουλάς (πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ): “Ηταν ένας πολύ όμορφος τελικός. Είναι πολύ σημαντικό που δεν έγιναν παρατράγουδα. Τα μέλη των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλιασμένα από το γήπεδο και σε αυτό καταλυτικό ρόλο έπαιξε η χθεσινή μας συνάντηση, κάτι που συνέβη για τέταρτη φορά. Συγχαρητήρια στη διαιτησία”.

 

 

Δημήτρης Παπαμιχαήλ (μέλος ΔΣ ΕΠΣΑΝΑ): “Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Αν και η Βάρη προηγήθηκε γρήγορα, οι ομάδες συνέχισαν να παίζουν χωρίς σκοπιμότητα. Η διαιτησία στάθηκε στο ύψος της. Πιστεύω ότι ήταν ένας επιτυχημένος τελικός. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες. Ευχαριστούμε και τον Τύπο, που στηρίζει την προσπάθειά μας”.

 

 

Κώστας Πρωτοπαπαδάκης (αρχιδιαιτητής ΕΠΣΑΝΑ): “Είναι σημαντικό που δεν υπήρξαν επεισόδια, κάτι που δείχνει ότι ανεβαίνει το επίπεδο των ποδοσφαιριστών και των ομάδων”.

Κωνσταντίνος Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply